Новини церкви

Зверніть увагу, останні декілька років переважна більшість церковної інформації розміщується в соціальних мережах. Якщо вас цікавить життя нашої церкви, приєднуйтеся до наших сторінок в соціальних мережах.

Випускники недільної школи взяли участь в богослужінні (фото та аудіо)

17 квітня 2016 року в нашій церкві проводилося служіння за участю випускників недільної школи. Тема виступу: "В Твоїх руках, Господи, доля моя".

В посланні до Римлян 1:21-25 говориться про те, що люди, пізнавши Бога, не прославили Його і не дякували Йому. Серця людей зачерствіли, вони, називаючи себе мудрими, потуманіли, не віддали славу Богу, а відали лише Його подобі і Його творінню. Вони замінили правду Божу на неправду... Також Бог говорить в Євр. 1:6 щоб і всі Анголи вклонялися Христу. Все творіння повинно прославляти Бога.

Євр. 7:21 — тільки Ісус став запорукою кращого Заповіту. Тільки Христос може спасти людей. Євр. 8:10-12 — Бог говорить, що Він складе з людьми Новий Заповіт — нові закони і буде їм Богом, а вони будуть Його народом і кожен буде промовляти до свого брата “Пізнай Господа”.Просимо молитися за цю молодь, щоб вся вона залишилася вірною Богу.

Щоб відвернути людей від злого і навернути їх до Бога — для служіння і проповіді людям — Бог посилає Своїх місіонерів. В темі випускників висвітлювалося життя місіонерів і їх діяльність. А саме, як люди трудилися для Бога: вони жертвували своїм часом, здоров'ям. Не завжди їм було добре, їх переслідували, вбивали за проповідь Слова Божого.

Бог також закликає молодь трудитися для Нього, знайти своє місце в служінні. Бог обіцяє перебувати з кожним, якщо вони віддадуть свої серця на служіння Йому — в Його руках доля кожної людини.

Відбулася обласна молодіжна конференція на тему "Як переживати спокуси"

В суботу, 2 квітня 2016 року, відбулася обласна молодіжна конференція на тему: "Як переживати спокуси?" Ця тема завжди була, є та залишиться актуальною. Вона стосується не лише молоді, але й всіх поколінь.

Запрошуємо всіх прослухати запис конференції та, з Божою допомогою, навчитись краще перемагати спокуси, які зі всіх сторін нас оточують.

Молодь церкви співала про народження Ісуса в торговельних центрах Вінниці (відео)

Різдвяні свята мають одну відмінність від інших свят, адже в цей час люди стають більш відкритими та щирими. Зокрема, відчиняють двері співакам, ходять в гості, приймають подарунки. Молодь нашої церкви, дивлячись на святковий настрій людей, вирішила ще раз нагадати вінничанам про народження Ісуса Христа.

Основні події відбувалися в торговельних центрах міста "Грош", "Мегамолл", "Магігранд", "Дастор", а також на вулицях та в громадському транспорті. Розташувавшись біля центральних входів, молодь співала різдвяні пісні про народження Ісуса Христа та роздавала інформацію про справжню суть Різдва.

Відбулася місіонерська молодіжна конференція (аудіо та відео)

І проповідана буде ця Євангелія Царства по цілому світові, на свідоцтво народам усім (Матвія 24:14)

В суботу, 17 жовтня 2015 року, в нашій церкві відбулася місіонерська молодіжна конференція для центрального регіону України. Головними гаслами зустрічі були слова Ісуса з Матвія 24:14 та слова відомого благовісника початку 20 сторіччя Освальда Дж. Сміта:

Чому деякі знову і знову повинні чути Євангеліє, в той час як багато хто не чув його жодного разу?Освальд Дж. Сміт

Першим поділився словом Роман Дячук, який є координатором короткострокових місіонерських поїздок. Брат зробив короткий аналіз відомого уривку з 24 розділу Євангелія від Матвія про ознаки наближення кінця світу. Ісус дає відповідь учням на три питання про ознаки останнього часу і підсумовує такими словами:

І проповідана буде ця Євангелія Царства по цілому світові, на свідоцтво народам усім. І тоді прийде кінець! Матвія 24:14

Якщо підсумувати розмову Ісуса з учнями, то

Відійшов у вічність Гаязетдінов Юрій Біграмович

Відійшов у вічність Гаязетдінов Юрій Біграмович. Приносимо щирі співчуття всім рідним та близьким з приводу смерті улюбленого брата у Господі!

З історії церкви. Рівно 25 років тому розпочалось будівництво Дому молитви

Рівно 25 років тому, 7 липня 1990 року, розпочалось будівництво нашого Дому молитви. У цей день різали ліс.

{phocagallery view=category|categoryid=301|limitstart=0|limitcount=3} Детальніше історію будівництва Дому молитви по вул. Максимовича, 3а можна прочитати тут.
Більше фотографій з будівництва можна подивитись тут.

У церкві відбулося святе водне хрещення

5 липня 2015 року у нашій церкві відбулося святе водне хрещення.
Прохання молитися за нових братів і сестер, щоб вони залишилися вірні Господу до кінця свого життя!

{phocagallery view=category|categoryid=415|limitstart=0|limitcount=2}

Відбулася обласна сестринська конференція

В суботу, 21 березня 2014 року, в церкві пройшла обласна сестринська конференція на тему: “Часом дорожіть”. Зі вступним словом до сестер звернувся обласний пресвітер Леонід Почапський, який закликав присутніх на прикладі життя апостола Павла використовувати свій час для пізнання істини та благовістя. Музичне наповнення конференції забезпечив гурт “Еммануїл”.
А в ролі головного спікера виступила Надія Комендант. Сестра на прикладі багатьох місць Писання показала, як Господь наказує мудро використовувати час.

Відбулася обласна молодіжна конференція

В суботу, 14 березня 2015 року, відбулася обласна молодіжна конференція. Головні питання, які розглядались на зустрічі: "Що таке святість і як нам, віруючим людям, досягти цієї святості?" Важливість цієї теми полягає в тому, що до святості закликає нас Слово Боже:

Дбайте про мир зі всіма і про святість, без якої ніхто не побачить Господа... Євреям 2:14
Бо воля Божа - освячення ваше... 1 Солунян 4:3

Практичні поради, які допоможуть християнину освячуватися, висвітлив у своїй проповіді викладач Ірпінської Біблійної Семінарії Петренко Євген Олександрович. Зокрема, він звернув увагу на три важливих дії: наслідування Ісусу Христу, вивчення Божого Слова та спілкування з віруючими, через які можна досягти святості.

Служіння благовістя "Маршрут 316": подбай про вічну долю свого ближнього

“Бо так сильно полюбив Бог цей світ, що віддав Свого Єдиного Сина заради того,
щоб кожен, хто в Нього вірує, не був загублений, а здобув вічне життя” (Івана 3:16)

Маршрут 316З 2014 року у церкві розпочалися тематичні зустрічі, метою яких є досягнення невіруючих людей нашого міста Словом Божим. Назва «Маршрут 316» вибрана не випадково, адже люди на землі рухаються своєю дорогою, ми усі проходимо власний маршрут. Проте, бажанням команди служіння “Маршрут 316” є свідчення про найкращих шлях, приготований нам Богом. Цей шлях лежить у пізнанні Ісуса Христа як свого особистого Господа і Спасителя. Саме тому девізом служіння є цитата з Біблії, з Єв. Івана 3:16 “Бо так сильно полюбив Бог цей світ, що віддав Свого Єдиного Сина заради того, щоб кожен, хто в Нього вірує, не був загублений, а здобув вічне життя”.

Під час зустрічей відбувається висвітлення актуальних тем, таких як: “Християнство: історичний та практичний аспекти”, “Сенс життя”, “Хто я?”, “Що чекає на мене після смерті?” тощо. Невід’ємною частиною зустрічей є спілкування за чаєм та кавою та можливість обговорення теми зустрічі.

Велике прохання підтримати це служіння різноманітними шляхами. Найперший з них: прийди сам на зустріч, яка проходить кожної другої суботи місяця о 18:00, обов’язково приводь своїх невіруючих друзів і подбай про шанс для їхнього спасіння. По-друге, підтримай служіння молитовно – ворог душ людських ладен зробити будь-що, аби завадити людині почути живу та спасаючу Євангелію, тому ми потребуємо постійної молитовної підтримки. Якщо маєш можливість та бажання матеріально підтримати служіння – звернись до координаторів.

Нас відвідали працівники ТрансСвітового Радіо

23 листопада 2014 року Бог подарував чудову нагоду працівникам київської студії ТрансСвітового Радіо (ТСР) зустрітися зі своїми слухачами у нашій церкві. Були присутні: керівник ТрансСвітового Радіо в Україні Олександр Чмут, ведучі Наталя Іщенко, Олена Мазур, Олеся Василенко та звукооператор Олександр Боровик. Окрім того, участь у презентації роботи ТСР під час ранкового богослужіння взяла авторка дитячої передачі «Джерельце» Лариса Бончук, яка є членом нашої церкви.

На зустріч із радіопрацівниками приїхали слухачі з усіх куточків Вінничини. Присутні мали нагоду почути розповідь про місіонерське служіння ТСР в Україні та за її межами, онлайн-радіо та мовлення ТСР на FM-станціях, створення дитячої передачі «Джерельце», познайомитися з відгуками слухачів, почути популярні християнські пісні у виконанні Олександра Боровика. Також на зустрічі було представлені записи програм ТСР. А ще слухачі отримали розклад передач, журнал «Антена» та іншу християнську літературу.

Довідка:
Радіопередачі ТрансСвітового Радіо в Україні транслюються:
  • на середніх хвилях: 999 кГц (300 м) — щодня з 21:00 - 22:30;
  • на коротких хвилях: 7170 кГц (41м) або 9495 кГц (31м) — щодня з 17:00 - 17:30;
  • на «Радіо Ера-FM» — щосуботи з 21:08 - 21:33;
  • в інтернеті: www.twr-ua.org — цілодобово.

Інформація про церкву

Центральна вінницька церква євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія"

Вінниця, 21036, вул. Праведників Світу, 5 (колишня вул. Максимовича, 5)
Телефон: +38 (098) 370-63-55
E-mail: baptist.vn.ua@gmail.com
domevangelii@gmail.com

 

Розклад богослужінь

Наші богослужіння проходять:
неділя - 10:00 та 17:00;
вівторок - 10:00 (молитовне)
середа - 18:00;
субота - 10:00 (жіноче молитовне).
Більше служінь>>>

 

Ми в соцмережах

Приєднуйтеся до нас в соцмережах:
Telegram
Viber
Youtube
Instagram
Facebook
Twitter

Пошук на сайті