Різдвяні свята мають одну відмінність від інших свят, адже в цей час люди стають більш відкритими та щирими. Зокрема, відчиняють двері співакам, ходять в гості, приймають подарунки. Молодь нашої церкви, дивлячись на святковий настрій людей, вирішила ще раз нагадати вінничанам про народження Ісуса Христа.

Основні події відбувалися в торговельних центрах міста "Грош", "Мегамолл", "Магігранд", "Дастор", а також на вулицях та в громадському транспорті. Розташувавшись біля центральних входів, молодь співала різдвяні пісні про народження Ісуса Христа та роздавала інформацію про справжню суть Різдва.

На превеликий жаль, багато хто не знає, що означає це свято. У попередні роки наша церква проводила декілька раз опитування серед жителів Вінниці про Різдво. Ми були неприємно вражені, що для переважної кількості людей — це лише привід зібратися разом. Були й такі, які взагалі не знали, для чого народився Христос.

Запрошуємо всіх християн максимально використати різдвяний час, щоб донести звістку про Ісуса Христа для своїх друзів, рідних, знайомих, сусідів та співробітників.


(відео знято на камеру телефона)

Інформація про церкву

Центральна вінницька церква євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія"

Вінниця, 21036, вул. Праведників Світу, 5 (колишня вул. Максимовича, 5)
Телефон: +38 (098) 370-63-55
E-mail: baptist.vn.ua@gmail.com
domevangelii@gmail.com

 

Розклад богослужінь

Наші богослужіння проходять:
неділя - 10:00 та 17:00;
вівторок - 10:00 (молитовне)
середа - 18:00;
субота - 10:00 (жіноче молитовне).
Більше служінь>>>

 

Ми в соцмережах

Приєднуйтеся до нас в соцмережах:
Telegram
Viber
Youtube
Instagram
Facebook
Twitter

Пошук на сайті