10 липня 2016 року на ранковому богослужінні було презентоване нове служіння, яке розпочинає наша церква - Паліативну та хоспісну допомогу дітям.

{commedia artist=no}mp3/audio2/2016_07_10{/commedia}

Паліативна та хоспісна допомога дітям Вінниччини. Цим проектом ми прагнемо об'єднати зусилля небайдужих людей для допомоги дітям, тривалість життя, яких обмежена невиліковною хворобою. Сьогодні в Україні, за наявності близько 20 дорослих хоспісів та центрів паліативної допомоги, тільки починають говорити про необхідність розвитку паліативного догляду для дітей. На Вінниччині відсутні заклади, які б спеціалізувалися на наданні паліативної допомоги як дітям, так і дорослим. На разі існують лише 2 відділення для паліативної допомоги дорослому населенню (9 ліжок в обласному Центрі “СНІДу” та в клінічній міській лікарні №3, де відбувається ремонт майбутнього відділення на 23 ліжка), водночас, для дитячого населення відкриття подібних відділень не заплановано.
Вінниччині потрібен дитячий хоспіс, або хоча б відділення та виїзна бригада "Хоспіс вдома"! Даним проектом ми хочемо залучити якомога більше вінничан до вирішення такої важливої проблеми. Долучайтеся, будь ласка!

Детальніша інформація в групах соціальних мереж:

Інформація про церкву

Центральна вінницька церква євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія"

Вінниця, 21036, вул. Праведників Світу, 5 (колишня вул. Максимовича, 5)
Телефон: +38 (098) 370-63-55
E-mail: baptist.vn.ua@gmail.com
domevangelii@gmail.com

 

Розклад богослужінь

Наші богослужіння проходять:
неділя - 10:00 та 17:00;
вівторок - 10:00 (молитовне)
середа - 18:00;
субота - 10:00 (жіноче молитовне).
Більше служінь>>>

 

Ми в соцмережах

Приєднуйтеся до нас в соцмережах:
Telegram
Viber
Youtube
Instagram
Facebook
Twitter

Пошук на сайті