Понеділок 24 вересня 2018
Бог повищив Ісуса Христа, та дав Йому Ім'я, що вище над кожне ім'я, щоб перед Ісусовим Ім'ям вклонялося кожне коліно небесних, і земних, і підземних, і щоб кожен язик визнавав: Ісус Христос то Господь, на славу Бога Отця! (Фил.2:9-11)

Відео трансляція

Відеотрансляція ведеться на цій сторінці: www.youtube.com/user/baptistvnua/live


Примітки:

  • Відео трансляція ведеться на недільних та святкових служіннях. Якщо відео трансляція не працює або працює з проблемами, слухайте аудіо трансляцію.
  • Відео трансляція ведеться з бітрейтом 2000 кб/с (720p). Перегляд двогодинного служіння споживає приблизно 1 Гб інтернет-трафіку. В кого поганий інтернет або обмежений трафік, в плеєрі Youtube можна зменшити якість (для порівняння, аудіо трансляція з бітрейтом 64 кб/с одного служіння споживає приблизно 60 мегабайт).
  • Під час богослужіння можна надіслати миттєве повідомлення відео-оператору (через форму у правому нижньому кутку цієї сторінки). Оператор завжди приймає інформацію до уваги, але не завжди зможе відповісти (якщо проблема на нашій стороні).
  • Для глядачів з інших країн відео трансляція іноді може перериватись повідомленням про авторське право (зазвичай це буває під час виконання творів під фонограму). В цьому випадку перезавантажте сторінку через 5-10 хвилин.
  • Зауваження та пропозиції щодо трансляції надсилайте не в чат відео-оператору, а лише на е-мейл: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., коментарі залишайте на цій сторінці.
  • Деякі результати опитування з приводу відеотрансляції можна подивитись тут.
  • Прямі трансляції з інших церков.
  • Цілі трансляції.
  • Архів богослужінь.

 

Якщо ви знайшли на сайті помилку, виділіть її та натисніть Ctrl + Enter
Система Orphus