Відбулося освячення вінницької церкви "Фіміам"

Освчення вінницької церкви ФіміамВ неділю, 18 вересня 2016 року, відбулося освячення Дому молитви по вул. Київській, 94. Наша церква радіє з приводу закінчення внутрішніх робіт храму та можливості збиратися братам і сестрам у комфортних умовах!

Церква "Фіміам" є вже четвертою церквою євангельських християн-баптистів у місті Вінниці. Крім неї служать Господу ще церкви "Дім Євангелія" по вул. Максимовича, 3а, "Благодать" по пер. Пугачова, 17 та "Вефіль" по вул. Немирівське шосе, 60.

Історія церкви "Фіміам"

Апостол Павло в Посланні до Филип'ян 2:13 говорить, що Бог викликає бажання і дії за Своїм вподобанням. Так само милосердний Господь у 2002 році дав бажання 10 сестрам молитися про будівництво Дому молитви по вулиці Київській.

Сестри ревно молилися та просили Голову Вінницького Об'єднання Малініча Івана Афанасійович знайти людину, яка могла би взятися за цю справу. Ця ідея була запропонована декільком братам, але не було ні коштів, ні ділянки та кожний розумів — справа нелегка.

На той час був збудований молитовний дім у селі Селище та його пастору Почапському Віталію Петровичу запропонували взятися за цю справу. Тоді Віталій Петрович разом із Іваном Афанасійовичем розпочали пошук місця під забудову. Коли купили ділянку, виявилося, що вздовж неї іде "червона лінія", де не дозволяється будувати будинки.

Багато було докладено зусиль, щоб перенести ці червоні лінії. Брати неодноразово їздили в Київ у Міністерство з проханням зробити зміни. Загалом документація зайняла два роки, але Господь в усьому допоміг, пославши людей, які все вирішили позитивно.

***

В 2004 році розпочалося будівництво Дому молитви по вулиці Київській, 94. В 2008 році був закінчений цокольний поверх і ми розпочали в ньому проводити богослужіння. За браком коштів дуже повільно йшло будівництво основного залу, але милосердний Господь давав сили і посилав кошти. І ось 18 вересня 2016 року відбулося освячення нашого Дому молитви. Всередині він повністю закінчений,  але зовнішні стіни потрібно ще утеплювати та штукатурити, на що потрібні немалі кошти.

Кому Господь дає бажання жертвувати, будемо дуже вдячні вашій допомозі. Адже в зв'язку з фінансовою кризою, своїми силами ми не зможемо повністю все закінчити. Нехай Господь поблагословить кожного, хто пожертвує на цю справу.

З любов'ю, пастор церкви Почапський В.П.


Фотографії з освячення церкви "Фіміам"

{phocagallery view=category|categoryid=424|limitstart=0|limitcount=3} Більше фотографій (24) >>>

Додаткова інформація

Вінницька церква ЄХБ "Фіміам"
Адреса: м. Вінниця, вул. Київська, 94.

Богослужіння  проходять:
Неділя: 10:00.
Понеділок: 18:00.
Середа: 07:00.
Четвер 18:30 (молодіжне).

Інформація про церкву

Центральна вінницька церква євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія"

Вінниця, 21036, вул. Праведників Світу, 5 (колишня вул. Максимовича, 5)
Телефон: +38 (098) 370-63-55
E-mail: baptist.vn.ua@gmail.com
domevangelii@gmail.com

 

Розклад богослужінь

Наші богослужіння проходять:
неділя - 10:00 та 17:00;
вівторок - 10:00 (молитовне)
середа - 18:00;
субота - 10:00 (жіноче молитовне).
Більше служінь>>>

 

Ми в соцмережах

Приєднуйтеся до нас в соцмережах:
Telegram
Viber
Youtube
Instagram
Facebook
Twitter

Пошук на сайті