Недільний екскурс 05.06.2022

Літні вітання, дорогі друзі! Як ваші справи? Все ок? Надіємось, що так і є. У нас до вас є одне невеличке прохання. Нам дууууууууже не вистачає ваших коментарів щодо нашої рубрики «недільний екскурс». Нам цікава ваша думка, ваші враження, зауваження, побажання тощо. Тому, будь ваша ласочка, пишіть нам. Всі коменти ми будемо враховувати. Домовились?

{phocagallery view=category|categoryid=474|imageid=4061|float=left}Сьогодні ми згадуємо події першої літньої неділі 2022 року. За традицією, на початку кожного місяця, церква бере участь в спомині страждань і смерті нашого Господа Ісуса Христа. Тому, вся програма зосереджена навколо цієї теми. І ті символи - хліб та вино - які ми бачимо на столі, входячи в будівлю церкви, нас також налаштовують на необхідну «хвилю». От пишу ці рядки, і відчуваю запах та смак хліба та вина. Ви також? Якщо так, тоді з вас лайк (відміточка, яка сповіщає, що вам подобається текст).

{phocagallery view=category|categoryid=474|imageid=4060|float=right}Як правило, на хліболамання лунає лише одна тематична проповідь. В цю неділю її проголошував старший пастор церкви «Дім Євангелія» - Бончук Анатолій Михайлович. Темою його настанови були «випробування». Базуючись на словах апостола Павла, які записані в 2-му післанні до Коринтян 13:5, та на словах 1-го післання до Коринтян 11:27, брат-пастор нагадав усім слухачам і глядачам про важливість випробовувати себе перед участю в хліболаманні. Випробовувати - тобто перевіряти своє життя, свій стан справ та баланс взаємозв’язків з іншими людьми. Більше інформації та цінних думок з проповіді ви можете знайти за посиланням: www.youtube.com/watch?v=lqo6Vd8Spmo&t=586s

{phocagallery view=category|categoryid=474|imageid=4062|float=left}Ми, до речі, перейшли рубіж в 100 днів від початку війни, яка змусила багатьох людей залишити свої домівки і переселитись в інші регіони, або навіть в інші країни. В команді дияконів церкви теж відбулись деякі зміни: сталося так, що брати були змушені поїхати на певний час з країни, а отже, виникла потреба замінити братиків в служінні іншими братами. В цю неділю церкві був представлений брат Анатолій Бевх, як кандидат на служіння диякона церкви. Приємно, коли церква більшістю голосів схвалює кандидатів. І за Анатолія також практично вся більшість церкви проголосувала ствердно. Нехай Господь благословить родину Бевх в служінні, а ми молімося за них, та за інших служителів.

Нещодавно ми публікували статтю про випускників. Читали? Якщо ні, то ось вам посилання: baptist.vn.ua/news/1213-vipuskniki-2022

{phocagallery view=category|categoryid=474|imageid=4063|float=right}29 травня став останнім навчальним днем для усіх учнів недільної школи. І нині, на зібранні, пастори, молитвою з покладанням рук, просили Божого благословення на школярів, щоб Господь беріг дітей протягом всього періоду канікул. І щоби у вересні, якщо Бог продовжить життя, учні повернулися до навчання.

Після зібрання усі брати та сестри попрямували до своїх домівок, диякони ж - на відвідування з хліболаманням братів та сестер з дільниць, а група «студентів» продовжила підготовку до хрещення. Ми будемо знайомити вас з ними ближче до дня, коли ці прекрасні брати та сестри будуть давати Богові обіцянку служити Йому з чистим сумлінням.

Увечері церква знову зібралась на вечірню спільну молитву. Адже вона (молитва) не втрачає актуальності і після 100+ днів кривавої війни. Залишаємо посилання на заклики братів перед молитвою, а вас закликаємо приходити на молитовні зібрання:

Такою видалась перша неділя літа та червня поточного року. Ми мали змогу брати участь в спомині страждань та смерті Ісуса Христа, щоб прославити Господа та виконати Його волю. Наступна неділя буде урочистою та святковою. Але то буде вже зовсім інша історія. Всім рясних благословінь, дорога церкво!

Дивіться також:

Прокоментувати статтю:


Інформація про церкву

Центральна вінницька церква євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія"

Вінниця, 21036, вул. Праведників Світу, 5 (колишня вул. Максимовича, 5)
Телефон: +38 (098) 370-63-55
E-mail: baptist.vn.ua@gmail.com
domevangelii@gmail.com

 

Розклад богослужінь

Наші богослужіння проходять:
неділя - 10:00 та 17:00;
вівторок - 10:00 (молитовне)
середа - 18:00;
субота - 10:00 (жіноче молитовне).
Більше служінь>>>

 

Ми в соцмережах

Приєднуйтеся до нас в соцмережах:
Telegram
Viber
Youtube
Instagram
Facebook
Twitter

Пошук на сайті