Недільний екскурс 12.06.2022

Вітаємо, друзі! Христос Воскрес! Ні-ні, ви не думайте, автор не перегрівся на сонечку. Просто це вітання для нас завжди актуальне, чи не так? Якщо згідні, то напишіть це в коментарях, або натисніть на вподобайку. Знаю, що, можливо, втомив я вас проханням про коменти і таке інше, але що подієш? Хочемо мати діалог. Так що будемо раді вашим повідомленням. А ми переходимо до основного. І коротко про головне. Нагадаємо, що відбувалося на недільних святкових богослужіннях. Дізнаємося, як справи у друзів, які готуються до хрещення, і трохи згадаємо про молодіжні групи. Хто перший в коментарях напише, скільки в нашій церкві є молодіжок – тому приз від автора.

Минулої неділі наша церква разом з іншими християнами відзначали свято Трійці, або свято зішестя Духа Святого. Ще це свято називають днем П’ятидесятниці, або днем народження церкви. Назв багато, але зміст події та її сенс нам всім добре відомий. І вкотре, на обох зібраннях, проповідники нагадували нам історію тих подій, які відбувалися через 50 днів після воскресіння Ісуса Христа. Також брати проголошували різні аспекти, які стосуються церкви і Духа Святого.

{phocagallery view=category|categoryid=475|limitstart=0|limitcount=2|float=left}Першим вітав зібрання та проповідував пастор церкви – Мамчуров Володимир Ігорович. Тема проповіді – служіння Духа Святого. Не знаю як ви, а мені запам’яталась теза про те, що Дух Святий – помічник, утішитель, і Той, Який завжди поруч. Проповідник назвав одне слово з грецької мови, яке усі вище згадані риси означає. Хто напише це слово в коментарях – отримає приз (снікерс влаштовує?). Цю інформацію та інші цікаві тези з проповіді шукайте за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=APLkoQAbeaU&t=465s

Другим спікером, який вітав і наставляв церкву, був пастор та обласний пресвітер Вінниччини – Вузій Володимир Михайлович. Брат говорив про силу Духа Святого. Бажаєте послухати цю проповідь знову? Тоді перейдіть за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=APLkoQAbeaU&t=3696s

Ми щоразу пишемо певну інформацію щодо братів і сестер, які готуються до хрещення. Тож і зараз напишемо ?. Як нам стало відомо, підготовчі зустрічі наразі закінчилися, і тепер кожен брат і кожна сестра мають пройти співбесіду з пасторами. На таких зустрічах, як правило, служителі перевіряють, чи все було зрозуміло з тих лекцій, які викладалися. Також брати під час спілкування намагаються зрозуміти,  чи готовий кожен бажаючий до хрещення. Адже складання заповіту з Господом – дуже важливий і відповідальний крок в житті кожного християнина. Продовжимо молитись за братів і сестер. Адже ми з вами щиро бажаємо і вболіваємо, щоб усі, хто готуються дати обіцянку Богові, приєдналися до помісної церкви.

{phocagallery view=category|categoryid=475|limitstart=2|limitcount=4|float=left}На вечірньому служінні також лунали проповіді. Залишаємо для вас посилання, щоб ви мали змогу нагадати, про що говорив кожен брат.

Зазвичай, у вечірній час неділі, уся молодь церкви та молоді гості мають загальне спілкування та молодіжне служіння. Формати бувають різні. Проте, потрібен час і для більш тісного спілкування в групах. Тож, в неділю увечері вся молодь спілкувалася в своїх групах. Ми бажаємо згадати, які молодіжні групи маємо у нашій церкві. Звичайно, прийде час, коли ми зможемо познайомитись з кожною групою ближче, і розповімо, чим вони займаються (я про служіння зараз, якщо що ?). А тепер, тільки сьогодні, і тільки для вас - фото кожної групи та її назва. Переглядайте, шукайте знайомі обличчя, а ми з вами зустрінемось за тиждень. Бережи усіх нас Господь!

  • Надія у Христі (Hope in Christ)
  • Дорога життя (Road of life)
  • Нове життя (New life)

{phocagallery view=category|categoryid=476|limitstart=0|limitcount=3|displayname=1}

Дивіться також:

Прокоментувати статтю:


 

Інформація про церкву

Центральна вінницька церква євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія"

Вінниця, 21036, вул. Праведників Світу, 5 (колишня вул. Максимовича, 5)
Телефон: +38 (098) 370-63-55
E-mail: baptist.vn.ua@gmail.com
domevangelii@gmail.com

 

Розклад богослужінь

Наші богослужіння проходять:
неділя - 10:00 та 17:00;
вівторок - 10:00 (молитовне)
середа - 18:00;
субота - 10:00 (жіноче молитовне).
Більше служінь>>>

 

Ми в соцмережах

Приєднуйтеся до нас в соцмережах:
Telegram
Viber
Youtube
Instagram
Facebook
Twitter

Пошук на сайті