Недільний екскурс 29.05.2022

Випуск недільної школи

Вітаємо Вас, дорогі брати і сестри! Життя наше триває й далі, і нещодавно мали останню весняну неділю. І під наш мікроскоп сьогодні потрапляють всі події, які відбувалися 29 травня 2022 року, на служіннях церкви "Дім Євангелія". З нас – цікавий огляд, а з вас – вподобайки та коментарі. ?

Недільне ранкове зібрання було досить насиченим. Воно не мало своєї теми, хоча певні ниточки, які можуть пов’язати всі слова і дії, можна знайти, якщо добре придивитися. Давайте спробуємо.

{phocagallery view=category|categoryid=472|imageid=4033|float=left}Перед першою, загальною, молитвою, Словом Божим ділився брат Ігор Кашурін, який служить для молоді в якості лідера молодіжної групи "Дорога життя", а ще нещодавно був обраний на служіння диякона. Брат Ігор ділився Словом Божим про… Слово Боже. Ні, ні, це не помилка друкарська. Адже тема проповіді брата звучить як "Біблія – не інструкція, а живе Боже Слово". Ви скажете: "чекайте, чекайте. Ми багато разів чули фразу, що Біблія це інструкція для нашого життя". Вгадав вашу думку? Якщо так, то кивніть головою ?. Але повірте, тут нема протирічь. Хочете ще раз прослухати проповідь, і згадати, що брат Ігор мав на увазі? Ось вам посилання: youtube.com/watch?v=RDsK3ROZjaY&t=439s . А тим, хто пам’ятає, що говорив молодий диякон – вам лайк!

Практично кожного року, наша Недільна Школа має випускників, які, прийшовши навчатися ще в дитячому віці, здобувши знання, переходять на більш доросліший рівень. Цей рік не став виключенням, і молоді хлопці та дівчата, взяли участь в служінні, та були нагородженні дипломами. Не будемо на цьому дійстві довго зупинятися, тому що скоро буде окремий репортаж. Буде цікаво.

{phocagallery view=category|categoryid=472|imageid=4034|float=left}Перед заключною загальною молитвою, Словом Божим ділився пастор церкви – Браславський Віктор Васильович. На прикладі ізраїльського народу, який був вимушено переміщений до Єгипту (актуальна тема для нашого часу), пастор нагадав усім нам важливу істину. "Бог не байдужий до Своїх дітей" - саме так звучить головна думка проповіді. І ця істина не втрачає своєї актуальності та сили протягом всього існування людства. Також, до вашої уваги, посилання на проповідь Віктора Васильовича, яка звучить досить підбадьорююче та натхненно: youtube.com/watch?v=RDsK3ROZjaY&t=4704s

Вечірнє зібрання стало більш молитовним для нашої церкви. В цю, останню травневу та весняну неділю загалом, також брати та сестри мали можливість об’єднуватись в молитві та приносити до Бога свої прохання та подяки. Вже традиційно, залишаємо посилання на заклики братів до молитви:

Нещодавно, через державний застосунок Дія, можна було взяти участь в опитуванні на тему вільного обігу та використання коротко ствольної зброї. Ні, ми не агітуємо за те, щоб ви брали участь в опитуванні ?. Справа в тому, в неділю відбулось молодіжне зібрання, темою якого й була зброя. Але не та, про яку питала держава у своїх громадян. Говорили про молитву, про цей дієвий духовний інструмент, яким зараз потрібно активно користуватися в не простий час для нашої країни. А який текст з писання вам приходить на думку, при згадці слова "зброя"? Напишіть в коментарях, будь ласка ?

Таким видався насиченим і цікавим, а найголовніше, духовно-змістовним день, ім’я якому – неділя. Проводжаємо весну 2022 року в історію, і зустрінемось з вами, дорогі брати і сестри, влітку. Всім тепла та Божої благодаті нам!

Дивіться також:

 

Інформація про церкву

Центральна вінницька церква євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія"

Вінниця, 21036, вул. Праведників Світу, 5 (колишня вул. Максимовича, 5)
Телефон: +38 (098) 370-63-55
E-mail: baptist.vn.ua@gmail.com
domevangelii@gmail.com

 

Розклад богослужінь

Наші богослужіння проходять:
неділя - 10:00 та 17:00;
вівторок - 10:00 (молитовне)
середа - 18:00;
субота - 10:00 (жіноче молитовне).
Більше служінь>>>

 

Ми в соцмережах

Приєднуйтеся до нас в соцмережах:
Telegram
Viber
Youtube
Instagram
Facebook
Twitter

Пошук на сайті