{phocagallery view=category|categoryid=429|imageid=3413|float=right}25 грудня 2016 року баптистські церкви Вінниці взяли участь в Різдвяній програмі біля міської ялинки. Головною ціллю заходу було розповісти про справжню суть Різдва. А також ознайомити перехожих із подією, яку Україна відзначатиме в наступному році - святкування 500-річчя Реформації.

Із привітальним словом виступив пастор церкви Бончук Анатолій Михайлович. Основну тему говорив обласний пресвітер Почапський Леонід Петрович. Брати спробували змінити акцент з традиційного святкування Різдва на справжню суть народження Ісуса Христа. В наш час, на превеликий жаль, це свято переросло в привід зібратися родиною, гарно поїсти та зовсім не згадати "іменинника" Ісуса Христа.

{phocagallery view=category|categoryid=429|imageid=3408|float=right}В програмі взяв участь перший хор церкви "Дім Євангелія" та музичний гурт "Благодать". В їхньому виконанні прозвучали різдвяні пісні. Для багатьох було незрозумілим, чому різдвяний спів звучав задовго до 7 січня. Ведучий Олександр Осташко розповів, що, насправді, майже весь світ відзначає Різдво Христове саме 25 грудня. І не лише католики та протестанти, але й православні по всьому світі святкують це свято цього дня. А дата 7 січня залишилась лише в деяких країнах, зокрема, в країнах колишнього Радянського Союзу.

До речі, це свято мало назву "Україна та світ святкують Різдво Христове разом". Подібні дійства проходили майже по всіх обласних та в багатьох районних центрах країни. На відміну від інших міст, де заходи були проведені різними протестантськими церквами, у вінницькому дійстві баптистська церква взяла участь окремо.

{phocagallery view=category|categoryid=429|imageid=3404|float=right}Для інформування вінничан про святкування 500-річчя Реформації були встановлені два намети з логотипом R500. Перехожі могли отримати буклети з інформацією про цей рух та поспілкуватися на цю тему з нашою молоддю. Зі сцені Сергій Мазур розповів про здобутки, які дала Реформація. Було зазначено, що вона стала рушійною силою в розвитку грамотності та освіти, економіки, науки та технологій, особистих прав людини та багато іншого.

Вінницькі баптистські церкви планують ще раз взяти участь в різдвяній програмі біля міської ялинки. Цей захід відбудеться в неділю, 8 січня 2017 року, з 10:30 до 12:30.

Велике прохання молитовно підтримати цей захід, щоб Бог благословив підготовку, проведення, а також щоб Дух Святий працював в серцях слухачів.

Всі фотографії>>> 


Інформація про церкву

Центральна вінницька церква євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія"

Вінниця, 21036, вул. Праведників Світу, 5 (колишня вул. Максимовича, 5)
Телефон: +38 (098) 370-63-55
E-mail: baptist.vn.ua@gmail.com
domevangelii@gmail.com

 

Розклад богослужінь

Наші богослужіння проходять:
неділя - 10:00 та 17:00;
вівторок - 10:00 (молитовне)
середа - 18:00;
субота - 10:00 (жіноче молитовне).
Більше служінь>>>

 

Ми в соцмережах

Приєднуйтеся до нас в соцмережах:
Telegram
Viber
Youtube
Instagram
Facebook
Twitter

Пошук на сайті