500-років РеформаціїВ 2017 році Україна разом зі всім світом буде відзначати 500-річчя Реформації. Саме 1517 рік вважається роком народження Протестантизму. У зв'язку з цим, 2 грудня 2016 року, пастори Вінницької області зібралися у нашому місті, щоб обговорити плани по відзначенню цього свята.

По-перше, було відмічено, що такого святкування на державному рівні не могли собі уявити ні наші попередники, ні ми самі. Саме влітку цього року був виданий указ, який постановляє Кабінету Міністрів України, державній адміністрації та Службі безпеки України сприяти та допомагати віруючим протестантських конфесій відкрито проводити заходи з нагоди 500-річчя Реформації.

Святкування ювілею Реформації на державному рівні вимагає досить продуманих дій. Нам Бог дарує унікальну можливість благовістя, тому потрібно використати її найефективніше. Для цього в нашій церкві був сформований обласний оргкомітет із сімох відділів: науково-історичний, творчий, ресурсний, інформаційний, молодіжний, соціальний, юридичний.

Керівники цих відділів у жовтні відвідали у Києві Всеукраїнську нараду регіональних комітетів із відзначення в Україні 500-річчя Реформації. На цій зустрічі було обговорення проектів та планів на наступний рік. Вже у Вінниці був розроблений календарний план обласних заходів на 2017 рік.

Головна ціль цієї пасторської конференції — заохотити братів та допомогти їм включитися у велику роботу по благовістю. Для цього було запропоновано церквам Вінницької області сформувати свої районні оргкомітети із відзначення 500-річчя Реформації. В ці оргкомітети мають входити ті ж відділи, що і в обласний оргкомітет. Для ознайомлення з завданнями кожного відділу на конференції були представлені презентації, в яких крім цілей висвітлювалися плани, ідеї та напрацювання.

Прохання всіх молитися за святкування 500-річчя Реформації. Щоб через ці події працював Дух Святий і більше людей отримало спасіння. Якщо Бог не благословить, всі наші дії будуть марні. Як сказано в Приповістях 21:31
"Приготовлений кінь на день бою, але перемога від Господа!"

{phocagallery view=category|categoryid=428|limitstart=2|limitcount=0}

Інформація про церкву

Центральна вінницька церква євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія"

Вінниця, 21036, вул. Праведників Світу, 5 (колишня вул. Максимовича, 5)
Телефон: +38 (098) 370-63-55
E-mail: baptist.vn.ua@gmail.com
domevangelii@gmail.com

 

Розклад богослужінь

Наші богослужіння проходять:
неділя - 10:00 та 17:00;
вівторок - 10:00 (молитовне)
середа - 18:00;
субота - 10:00 (жіноче молитовне).
Більше служінь>>>

 

Ми в соцмережах

Приєднуйтеся до нас в соцмережах:
Telegram
Viber
Youtube
Instagram
Facebook
Twitter

Пошук на сайті