4 січня 2017 року християнська молодь Вінниці в найбільших торгових центрах міста співала різдвяні пісні. Відвідувачі та співробітники "Скайпарку", "Мегамоллу" та "Поділля City" мали змогу почути звістку про народженого Спасителя Ісуса Христа та отримати брошури про справжню суть Різдва.

Різдвяні флеш-моби в Україні останнім часом набирають популярності. Як в ті давні часи, коли анголи раптово з'явилися пастухам, щоб повідомити радісну новину для людей, так і тепер християнська молодь неочікувано з'являється в людних місцях, співає пісні, роздає літературу. Це є гарна можливість проповідувати про Ісуса Христа, коли люди з задоволенням можуть слухати.

Україна має велику свободу у віросповіданні. За спів пісень про Ісуса Христа у громадських місцях нікого не переслідують. Натомість, в країнах Ближнього Сходу, Північної Африки та Азії християни знаходяться в дуже скрутному становищі. Їх переслідують, заставляють відрікатись від віри, виганяють з дому, забороняють молитися або читати Біблію.

А радикали руйнують храми, вбивають християн цілими сім'ями. Більше 100 мільйонів християн по цілому світі переслідують, тисячі щороку гинуть за віру в Ісуса Христа. Спів пісень про Ісуса Христа в громадських місцях в деяких країнах рівносильно приреченню до смерті.

Історія показує, що ставлення до віруючих може дуже швидко змінитись. Тому, давайте використовувати свободу в Україні, щоб найкраще доносити звістку про Ісуса Христа людям, які ще не примирилися з Богом.

Різдвяний флеш-моб
Торговий центр "Скайпарк"

Різдвяний флеш-моб
Торговий центр "Мегамолл"

Різдвяний флеш-моб
Слухачі різдвяного співу 

Відеозапис різдвяного флеш-мобу:

Інформація про церкву

Центральна вінницька церква євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія"

Вінниця, 21036, вул. Праведників Світу, 5 (колишня вул. Максимовича, 5)
Телефон: +38 (098) 370-63-55
E-mail: baptist.vn.ua@gmail.com
domevangelii@gmail.com

 

Розклад богослужінь

Наші богослужіння проходять:
неділя - 10:00 та 17:00;
вівторок - 10:00 (молитовне)
середа - 18:00;
субота - 10:00 (жіноче молитовне).
Більше служінь>>>

 

Ми в соцмережах

Приєднуйтеся до нас в соцмережах:
Telegram
Viber
Youtube
Instagram
Facebook
Twitter

Пошук на сайті