Недільний екскурс 19.06.2022

Всім вітання, брати та сестри. Сьогодні трохи поекспериментуємо. Адже були побажання робити текст рубрики трохи коротшим. Отож, спробуємо.

{phocagallery view=category|categoryid=477|imageid=4071|float=left}Неділя пройшла без свят та визначних дат. Але це не означає, що зібрання було буденним. Першим словом ділився диякон церкви, Іван Омельченко. Брат говорив про те, що ми всі потребуємо благодаті Господньої. І це є надзвичайно важливим в наші буремні часи. Виділіть час, будь ласка, і послухайте цю проповідь ще раз. Знайти її можна за посиланням: youtube.com/watch?v=864c6mnZKW4&t=481s

{phocagallery view=category|categoryid=477|limitstart=2|limitcount=2|float=right} Ми звертаємо мало уваги на прославлення. Але сьогодні трохи все-таки згадаємо і про цей аспект. Все частіше в прославленні беруть участь гості нашої церкви. Давайте сьогодні у своїх молитвах подякуємо Господу і за гостей, і за наших братів і сестер, які прославляють Творця своїми талантами, водночас служачи нам.

{phocagallery view=category|categoryid=477|imageid=4072|float=left}В будь-який час, будь-яка людина може легко впадати у розпач. Особливо, коли щось йде не за планом. Згідні? Пастор церкви Браславський Віктор Васильович ділився словом саме про розпач, і називав різні сфери життя, де людина часто впадає у свій сумний стан. Що то за сфери, і як зі всім цим боротись, ви знайдете за посиланням: youtube.com/watch?v=864c6mnZKW4&t=3753s

А в нас на черзі нова рубрика «Висновки дня»: якщо будемо перебувати в Божій благодаті, то рідко будемо впадати у розпач. Перевірено!

Ну й за традицією, залишаємо посилання на проповіді з вечірнього зібрання:

Такою видалася нам третя неділя червня. Вам бажаємо благословінь та Божої благодаті!

P.S. помітили, що в сьогоднішній статті жодного згадування про коментарі? Так-так, ми вміємо дивувати!? Але, якщо дуже забажається, то  ви знаєте, що робити. 

Дивіться також:

Прокоментувати статтю:


 

Інформація про церкву

Центральна вінницька церква євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія"

Вінниця, 21036, вул. Праведників Світу, 5 (колишня вул. Максимовича, 5)
Телефон: +38 (098) 370-63-55
E-mail: baptist.vn.ua@gmail.com
domevangelii@gmail.com

 

Розклад богослужінь

Наші богослужіння проходять:
неділя - 10:00 та 17:00;
вівторок - 10:00 (молитовне)
середа - 18:00;
субота - 10:00 (жіноче молитовне).
Більше служінь>>>

 

Ми в соцмережах

Приєднуйтеся до нас в соцмережах:
Telegram
Viber
Youtube
Instagram
Facebook
Twitter

Пошук на сайті