Недільний екскурс 26.06.2022

Вітаємо, наші дорогенькі брати і сестри. Майже на фініші червня, сьогодні нагадаємо про події недільних зібрань останнього тижня місяця. Думав я, думав - як обійти тавтологію, але так і не придумав... Так буває. Не засуджуйте строго ?

{phocagallery view=category|categoryid=478|imageid=4077|float=left}Отже, зануримось (символічно, еге ж, перед хрещенням) повторно в недільне поклоніння Господу, яке ми мали. Не знаю, помітили ви чи ні, але в цей день багато слів лунало щодо молитви. Але до цього ще повернемось. А поки згадаємо першу проповідь. Її виголошував диякон церкви – Лученко Ярослав Володимирович. І нагадував нам брат, що Бог милосердний і милостивий. Також проповідник нагадав слова Христа, Який навчав людей проявляти милосердя, беручи приклад з Отця нашого (Луки 6:36). Якщо бажаєте пригадати, що ж таке милосердя, Хто є джерелом милосердя, чому людству необхідне  милосердя, які існують справи милосердя, і, зрештою , як працює милосердця - вам сюди: www.youtube.com/watch?v=WT5dowd2ZUM&t=683s

Ми обіцяли повернутись до молитовної тематики хорового і персонального прославлення. Помітив, що в піснях і у віршах, нас брати і сестри закликали об’єднуватись в молитві до Господа за наш край та за нашу Україну. Пам’ятаймо про це.

{phocagallery view=category|categoryid=478|imageid=4076|float=left}На ранковому зібранні у нас був відомий в християнських колах гість. Сергій Гула є відомим як адвокат, блогер (відомі відео брата про ковід), та регіональний керівник місії «Гедеон». Чим займається ця організація – ви добре знаєте. Тож брат Сергій у другій проповіді розповідав, як Бог діє і працює в серцях невіруючих людей під час війни. Опирався проповідник на текст з Євангелія Луки, 21 розділ, де записані ознаки приходу кінця світу. Про це, та про Божі дії під час війни в Україні – дивіться і слухайте за посиланням: www.youtube.com/watch?v=WT5dowd2ZUM&t=3500s

На хвильку згадаємо про братів і сестер, які готуються до хрещення. У них все ок, і вже 29 червня, вони будуть представлені на вечірньому зібранні.

Щоб не обтяжувати вас довжелезним текстом статті, залишаємо посилання на проповіді з вечірнього зібрання. Забажаєте – подивіться.

Кажемо вам «до зустрічі» в липні. Дасть Бог життя – побачимось. Благословінь вам, друзі! Липень буде цікавим і насиченим!

Дивіться також:

Прокоментувати статтю:


Інформація про церкву

Центральна вінницька церква євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія"

Вінниця, 21036, вул. Праведників Світу, 5 (колишня вул. Максимовича, 5)
Телефон: +38 (098) 370-63-55
E-mail: baptist.vn.ua@gmail.com
domevangelii@gmail.com

 

Розклад богослужінь

Наші богослужіння проходять:
неділя - 10:00 та 17:00;
вівторок - 10:00 (молитовне)
середа - 18:00;
субота - 10:00 (жіноче молитовне).
Більше служінь>>>

 

Ми в соцмережах

Приєднуйтеся до нас в соцмережах:
Telegram
Viber
Youtube
Instagram
Facebook
Twitter

Пошук на сайті