Недільний екскурс 22.05.2022

Щирий християнський привіт вам (хоч, мабуть, вже не в моді таке привітання), брати і сестри, від команди медійного служіння. В першу чергу, хочемо подякувати вам за те, що прочитали попередній, тестовий, випуск нашої рубрики, назву якої бачите трохи вище. І особлива подяка за ваші схвальні відгуки. За несхвальні також дякуємо, і будемо докладати всіх зусиль, щоб відповідні огляди були цікавими та корисними. І дуже вас просимо – пишіть ваші коментарі та думки з приводу того, як ви до всього цього ставитеся (в FacebookTelegram або Youtube). Ну, а тепер до справи - до огляду подій, які відбулись в неділю на зібраннях.

22 травня (а саме така дата була в неділю) не було жодного свята чи тематичного дня. Але від цього ранкове зібрання не було менш цікавим та корисним для збудування. Проповідники не домовлялися між собою, про що їм слід говорити до народу Божого, але Дух Святий їх повів схожим шляхом. Адже, і перша проповідь, і друга - були націлені на проголошення актуальності і важливості особистих відносин з Господом.

Першим проповідував диякон церкви Омельченко Андрій. І його слова торкалися теми молитви. Читаючи слова з Псалму 39 (радимо ще раз перечитати цей Псалом), брат Андрій акцентував увагу на тому, як не охолонути в молитовному житті. Цікавою була думка про те, що ми на початку війни були більш ревними в молитві, відчуваючи і переживаючи тривогу, страх, розпач і безпорадність. Але з часом, по мірі віддалення війни від нашого міста, ми стали більш розслабленими... Вже за традицією, залишаємо тут посилання на проповідь Андрія. І напишіть в коментарях, яка думка з проповіді вам сподобалась найбільше. Дивимось проповідь тут: http://youtu.be/xBQxjdzEnes?t=497

Другим проповідував Іван Барбе. Варто нагадати, що брат переїхав до нас з сусідньої країни Молдови, з міста Кишинів. Іван трудиться та викладає в семінарії Біблійної Експозиції м. Вінниця. В основі проповіді брата Івана було поклоніння Господу. Адже й тема проповіді звучить як «Шесть отличительных принципов поклонения» (вжито мовою оригіналу). На прикладі історії ізраїльського народу, опираючись на текст Книги Повторення Закону 12:1-9, проповідник передавав принципи поклоніння Господу. Тож якщо прямо зараз ви, без жодної підказки, не зможете назвати усі 6 принципів, які озвучував брат Іван, то запрошуємо вас освіжити в пам'яті цю проповідь за посиланням http://youtu.be/xBQxjdzEnes?t=3455 А в коментарях напишіть, будь ласка, який з принципів вам запам’ятався найбільше.

Ми обіцяли знайомити вас з інформацією щодо хрещення, яке планується в нашій церкві влітку. Тож розпочинаємо виконувати обіцянки. Цьогоріч до хрещення готується 30 братів та сестер. Закликаємо молитись за них, щоб кожен брат і кожна сестра успішно пройшли підготовку і склали заповіт з Господом. А ви пам’ятаєте, в якому році приймали хрещення? Напишіть в коментарях.

Недільного вечора ми мали також і молитовне зібрання. Це особливий час, щоб всім разом об’єднуватися в молитві та просити у Господа миру, захисту та благословіння для нашого народу. Загалом, молитовні зібрання розбиті на певні блоки молитви. І перед кожною частиною проповідник ділиться підбадьорюючим словом. Нижче залишаємо посилання на відео проповідей братів:

Ось так минув недільний день. Якщо ви читаєте ці рядки, це означає, що ви прочитали весь огляд, і це дуже приємно. Адже медіа служіння працює для того, щоб вам було цікаво, корисно та слугувало на збудування. Служимо разом для слави Божої! Бажаємо усім вам Божих благословінь та будемо надзвичайно раді читати ваші коментарі та повідомлення. До зустрічі!

Дивіться також:

 

Інформація про церкву

Центральна вінницька церква євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія"

Вінниця, 21036, вул. Праведників Світу, 5 (колишня вул. Максимовича, 5)
Телефон: +38 (098) 370-63-55
E-mail: baptist.vn.ua@gmail.com
domevangelii@gmail.com

 

Розклад богослужінь

Наші богослужіння проходять:
неділя - 10:00 та 17:00;
вівторок - 10:00 (молитовне)
середа - 18:00;
субота - 10:00 (жіноче молитовне).
Більше служінь>>>

 

Ми в соцмережах

Приєднуйтеся до нас в соцмережах:
Telegram
Viber
Youtube
Instagram
Facebook
Twitter

Пошук на сайті