Недільний екскурс

Вітання Вам, дорогі брати та сестри, від команди медіа служіння. Бажаємо розпочати рубрику, в якій будемо робити огляд тих служінь, які відбулись у недільний день. Це гарна можливість пригадати недільні проповіді, оглянути події, які відбулися, та роздумовувати над тими істинами, які передавали брати у своїх проповідях. Давайте спробуємо, а після того, як Ви прочитаєте цей огляд, зможете залишити власний відгук у коментарях, або взяти участь в опитуванні задля оцінювання такої рубрики концептуально. Ну що, розпочнемо?

{phocagallery view=category|categoryid=471|imageid=4032|float=left}В неділю, 15 травня, увесь світ відзначав день сім’ї. Варто нагадати, що дана дата була обрана 20 вересня 1993 року Організацією Об’єднаних Націй (ООН). Тому наше ранкове зібрання було присвячене саме цій важливій та актуальній темі. В першій проповіді диякон церкви Іван Омельченко акцентував увагу на тому, що основою для християнської родини має бути Євангеліє. Також проповідник нагадав, на наш погляд, важливу тезу, що більша відповідальність лежить на голові сімейства – чоловікові. Тому, власне, і в Біблії більшість настанов щодо сімейного життя адресується саме чоловікам. Пропонуємо ще раз послухати проповідь брата Івана за посиланням: http://youtu.be/qB124zvBzVs?t=706

{phocagallery view=category|categoryid=471|imageid=4030|float=left}Варто відмітити, що і вся музична програма була тематичною. Ми всі разом співали пісні на сімейну тематику. Перший хор, під керівництвом регента Олега Білокінного, виконував пісні, які також стосуються родинних відносин. Цікаво, що більшість музичних творів були написані багато років тому, тож зараз ноти і слова пісень лунали з особливим ностальгійним відтінком. Особливо для тих братів і сестер, хто чув і співав ці пісні у роки своєї молодості.

 

{phocagallery view=category|categoryid=471|imageid=4031|float=left}Якщо в першій проповіді брат говорив про фундамент міцної християнської сім'ї, то в другій проповіді пастор церкви, Мамчуров Володимир Ігорович, зосередив увагу слухачів на тезі «блаженніше віддавати, ніж отримувати» (Дії 20:35). Цей закон прекрасно діє в сімейному житті. Хочете ще раз переглянути проповідь, і згадати й інші актуальні тези? Переходьте за посиланням: http://youtu.be/qB124zvBzVs?t=3860

Нещодавно відбулись зміни в розкладі служінь, і вечірні недільні зібрання були відновлені. Щоправда, вони під час війни мають молитовний напрям. Після кожної підбадьорюючої проповіді усі присутні брати і сестри об’єднуються в молитві, і приносять до Бога прохання про мир та закінчення війни, про охорону наших захисників тощо. Запрошуємо усіх долучатись до молитовних зібрань, не занепадати духом та не втомлюватись звертатись до Бога в молитві за нашу країну. А поки залишаємо посилання на вечірні проповіді братів:

І вже після вечірнього зібрання, на літньому майданчику, відбулась загальномолодіжна зустріч. Сподіваємось, що найближчим часом зможемо познайомити вас з молодіжним служінням нашої церкви. В цей весняний вечір вся молодь церкви «Дім Євангелія» зібралася разом, щоб прославити Господа, принести Йому свої прохання і переживання, мати спілкування одне з одним, послухати  натхненні слова настанови та підбадьорення. І саме таким словом ділився дорогий і поважний брат Піжевський Анатолій Михайлович.

Оскільки темою вечора було гасло «Бадьорий дух», то й проповідник, який свого часу також трудився в молодіжному служінні, опираючись на слова апостола Петра, які записані в 1 Петра 1:1-9, закликав молодь мати саме такий бадьорий дух, та радіти в Господі, щоб звершувати своє служіння перед Богом. Цікавою особливістю вечора була можливість усім братам і сестрам стати в коло і кожному вголос сказати Господу одну подяку або прохання.

Ось таким насиченим виявився недільний день  в церкві «Дім Євангелія». А ми ще не писали про те, що після ранкового служіння відбулась чергова зустріч з тими братами і сестрами, які готуються до хрещення. В наступних оглядах обов’язково це зробимо. А наразі дякуємо Вам, що прочитали увесь матеріал до кінця. Ну і запрошуємо Вас поділитися враженнями в коментарях та взяти участь в опитуванні. Нам важлива Ваша думка. Бажаємо Божих благословінь!

 

Інформація про церкву

Центральна вінницька церква євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія"

Вінниця, 21036, вул. Праведників Світу, 5 (колишня вул. Максимовича, 5)
Телефон: +38 (098) 370-63-55
E-mail: baptist.vn.ua@gmail.com
domevangelii@gmail.com

 

Розклад богослужінь

Наші богослужіння проходять:
неділя - 10:00 та 17:00;
вівторок - 10:00 (молитовне)
середа - 18:00;
субота - 10:00 (жіноче молитовне).
Більше служінь>>>

 

Ми в соцмережах

Приєднуйтеся до нас в соцмережах:
Telegram
Viber
Youtube
Instagram
Facebook
Twitter

Пошук на сайті