В неділю, 6 квітня, о 16:00 відбудеться Молитовне Віче

Молитва за УкраїнуЗапрошуємо всіх вінничан взяти участь у «Молитовному Вічі» в неділю, 6 квітня 2014 року, яке відбудеться на площі Театральній о 16:00. Вечірнього богослужіння у храмі по вул. Максимовича не буде. Для тих, хто не зможе взяти участь в хліболаманні на ранковому служінні, буде можливість взяти участь в четвер, 17 квітня.

Просимо кожного віруючого долучитися до загальнонаціональної та заступницької молитви за врегулювання кризи та стабілізацію ситуації, єдність, цілісність та суверенітет України. Як християни та громадяни своєї країни, об’єднаймося у посилених та невпинних молитвах за припинення ворожнечі, насилля та розбрату.

Ми віримо, що Бог багатий милосердям і благодаттю, через наші молитви неодмінно пошле духовне пробудження у нашому краї. Віримо, що Він виведе країну з економічної руїни і не допустить ганебного свавілля. Пам’ятаймо, лише наш Господь має мир, який необхідний Україні, тільки в Нього є сила, щоб загоїти пошматовані рани нашого народу.

«Дбайте про спокій міста… і моліться за нього до Господа, бо в спокої його буде і ваш спокій» (Єр. 29:7)
«Усе, чого ви в молитві попросите, вірте, що одержите, і сповниться вам» (Мр. 11:24)
«І впокоряться люди Мої, що над ними кличеться Ім'я Моє, і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого, і повернуть зо злих своїх доріг, то Я вислухаю з небес, і прощу їхній гріх, та й вилікую їхній Край!» (2 Пар. 7:14)

Як повідомлялось, 23 лютого і 30 лютого, всі вінницькі церкви ЄХБ взяли участь загальноміській молитві за мир в Україні. Планується щонеділі до 25 травня 2014 року проводити «Молитовні Віча» по всій Україні.

Площа Театральна (тепер вже Майдан Небесної Сотні) знаходиться на перехресті вулиць Соборна та Театральна.

Інформація про церкву

Центральна вінницька церква євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія"

Вінниця, 21036, вул. Праведників Світу, 5 (колишня вул. Максимовича, 5)
Телефон: +38 (098) 370-63-55
E-mail: baptist.vn.ua@gmail.com
domevangelii@gmail.com

 

Розклад богослужінь

Наші богослужіння проходять:
неділя - 10:00 та 17:00;
вівторок - 10:00 (молитовне)
середа - 18:00;
субота - 10:00 (жіноче молитовне).
Більше служінь>>>

 

Ми в соцмережах

Приєднуйтеся до нас в соцмережах:
Telegram
Viber
Youtube
Instagram
Facebook
Twitter

Пошук на сайті