Наша церква вдруге взяла участь в "Молитовному Вічі"

В неділю, 30 березня, наша церква вдруге взяла участь в загальноміській молитві за мир в Україні, яка відбувалася на “Майдані Небесної Сотні” (колишня площа Театральна). Цього разу словом поділився та взяв участь у молитві пастор Вінницької церкви ЄХБ "Вефіль" (по вул. Немирівське Шосе, 60) Мартинюк Анатолій Іванович. Спочатку він виказав велику вдячність Господу, що зараз в Україні немає війни та кровопролиття. Далі був заклик, що саме сьогодні час шукати Господа. На основі 10 розділу пророка Осії було показано, коли саме потрібно шукати, а підсумком всього було місце з книги пророка Ісаї:

Шукайте Господа, доки можна знайти Його, кличте Його, як Він близько! Хай безбожний покине дорогу свою, а крутій свої задуми, і хай до Господа звернеться, і його Він помилує, і до нашого Бога, бо Він пробачає багато! (Iс.55:6-7)

Також в Молитовному Вічі взяв участь зведений хор нашої церкви, виконавці Дахненко Вадим та Коренчук Олег. Під час цього служіння молодь роздавала перехожим буклети з закликом до молитви за Україну.

Наша церква планує до Пасхи щонеділі збиратись на Майдані о 16:00, щоб разом зі всіма вінничанами молитися Богу за мир в Україні. Відповідно до 20 квітня вечірніх недільних богослужінь у Домі молитви по вул. Максимовича не буде.

Наступне Молитовне Віче відбудеться в неділю, 6 квітня, о 16:00. Також, нагадуємо, щодня, крім неділі, о 18:00 проходять молитовні зустрічі на майдані. Запрошуємо приходити всіх небайдужих!

Дивіться також:

Молитовне віче

Інформація про церкву

Центральна вінницька церква євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія"

Вінниця, 21036, вул. Праведників Світу, 5 (колишня вул. Максимовича, 5)
Телефон: +38 (098) 370-63-55
E-mail: baptist.vn.ua@gmail.com
domevangelii@gmail.com

 

Розклад богослужінь

Наші богослужіння проходять:
неділя - 10:00 та 17:00;
вівторок - 10:00 (молитовне)
середа - 18:00;
субота - 10:00 (жіноче молитовне).
Більше служінь>>>

 

Ми в соцмережах

Приєднуйтеся до нас в соцмережах:
Telegram
Viber
Youtube
Instagram
Facebook
Twitter

Пошук на сайті