У п'ятницю, 28 березня, відбудеться нічне молитовне служіння

Запрошуємо всіх небайдужих в п'ятницю, 28 березня 2014 року, на нічну молитву за Україну. Спілкування розпочнеться о 20:00 в 305 аудиторії коледжу і закінчиться о 7 ранку (для тих, хто зможе).

Сьогодні Україна, як ніколи, потребує наших молитов (Фил.4:6). Ми, християни, розуміємо, що абсолютно все, що зараз відбувається, контролюється Господом (Екл.7:13-14). Ми повинні Йому дякувати за все: за Майдан, і за зміну влади, і за конфлікт з Росією (1Сол.5:18).

Ситуація в країні непередбачувана та складна. І ми, як діти Божі, маємо честь стояти в проломі за покаяння нашого народу перед Господом і просити Його милості для України (Неем. 1:4-11).

Тому в ніч з 28 на 29 березня оголошується Всесвітня нічна молитва за Україну! З 20:00 вечора до 7:00 ранку ми будемо молитися Богу за мир в Україні та Росії, за покаяння народів, за любов між братами і сестрами і за те, щоб була явлена слава Божа!

Чому молитовна ніч «всесвітня» ? Тому що до попередньої молитовної ночі приєдналися церкви Росії, Іспанії, Швейцарії. Сподіваємося, цього разу приєднається значно більше церков з різних країн. І віримо, якщо так багато віруючих об'єднуються для молитви, вона буде особливо почута Богом!

Як проходить нічна молитва? Нічна молитва — це спілкування, головною ціллю якого є саме спілкування з Богом. Окрім молитви молодь також співає, вивчає слово Боже, спілкується в малих групках, виходить на вулицю з молитовною ходою та чаює на перервах.

Це вже друге нічне молитовне служіння у нашій церкві, присвячене молитві з Україну, про перше ( 21 лютого) можна прочитати тут.

нічне молитовне служіння


Про що потрібно молитися?

Інформація про церкву

Центральна вінницька церква євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія"

Вінниця, 21036, вул. Праведників Світу, 5 (колишня вул. Максимовича, 5)
Телефон: +38 (098) 370-63-55
E-mail: baptist.vn.ua@gmail.com
domevangelii@gmail.com

 

Розклад богослужінь

Наші богослужіння проходять:
неділя - 10:00 та 17:00;
вівторок - 10:00 (молитовне)
середа - 18:00;
субота - 10:00 (жіноче молитовне).
Більше служінь>>>

 

Ми в соцмережах

Приєднуйтеся до нас в соцмережах:
Telegram
Viber
Youtube
Instagram
Facebook
Twitter

Пошук на сайті