Служіння благовістя "Маршрут 316": подбай про вічну долю свого ближнього

“Бо так сильно полюбив Бог цей світ, що віддав Свого Єдиного Сина заради того,
щоб кожен, хто в Нього вірує, не був загублений, а здобув вічне життя” (Івана 3:16)

Маршрут 316З 2014 року у церкві розпочалися тематичні зустрічі, метою яких є досягнення невіруючих людей нашого міста Словом Божим. Назва «Маршрут 316» вибрана не випадково, адже люди на землі рухаються своєю дорогою, ми усі проходимо власний маршрут. Проте, бажанням команди служіння “Маршрут 316” є свідчення про найкращих шлях, приготований нам Богом. Цей шлях лежить у пізнанні Ісуса Христа як свого особистого Господа і Спасителя. Саме тому девізом служіння є цитата з Біблії, з Єв. Івана 3:16 “Бо так сильно полюбив Бог цей світ, що віддав Свого Єдиного Сина заради того, щоб кожен, хто в Нього вірує, не був загублений, а здобув вічне життя”.

Під час зустрічей відбувається висвітлення актуальних тем, таких як: “Християнство: історичний та практичний аспекти”, “Сенс життя”, “Хто я?”, “Що чекає на мене після смерті?” тощо. Невід’ємною частиною зустрічей є спілкування за чаєм та кавою та можливість обговорення теми зустрічі.

Велике прохання підтримати це служіння різноманітними шляхами. Найперший з них: прийди сам на зустріч, яка проходить кожної другої суботи місяця о 18:00, обов’язково приводь своїх невіруючих друзів і подбай про шанс для їхнього спасіння. По-друге, підтримай служіння молитовно – ворог душ людських ладен зробити будь-що, аби завадити людині почути живу та спасаючу Євангелію, тому ми потребуємо постійної молитовної підтримки. Якщо маєш можливість та бажання матеріально підтримати служіння – звернись до координаторів.

Контакти:
067 792 41 73 – Сергій Мазур
063 97 444 26 – Сергій Саркісов
Усі новини на офіційній сторінці служіння: www.vk.com/journey316

Інформація про церкву

Центральна вінницька церква євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія"

Вінниця, 21036, вул. Праведників Світу, 5 (колишня вул. Максимовича, 5)
Телефон: +38 (098) 370-63-55
E-mail: baptist.vn.ua@gmail.com
domevangelii@gmail.com

 

Розклад богослужінь

Наші богослужіння проходять:
неділя - 10:00 та 17:00;
вівторок - 10:00 (молитовне)
середа - 18:00;
субота - 10:00 (жіноче молитовне).
Більше служінь>>>

 

Ми в соцмережах

Приєднуйтеся до нас в соцмережах:
Telegram
Viber
Youtube
Instagram
Facebook
Twitter

Пошук на сайті