23 листопада 2014 року Бог подарував чудову нагоду працівникам київської студії ТрансСвітового Радіо (ТСР) зустрітися зі своїми слухачами у нашій церкві. Були присутні: керівник ТрансСвітового Радіо в Україні Олександр Чмут, ведучі Наталя Іщенко, Олена Мазур, Олеся Василенко та звукооператор Олександр Боровик. Окрім того, участь у презентації роботи ТСР під час ранкового богослужіння взяла авторка дитячої передачі «Джерельце» Лариса Бончук, яка є членом нашої церкви.

На зустріч із радіопрацівниками приїхали слухачі з усіх куточків Вінничини. Присутні мали нагоду почути розповідь про місіонерське служіння ТСР в Україні та за її межами, онлайн-радіо та мовлення ТСР на FM-станціях, створення дитячої передачі «Джерельце», познайомитися з відгуками слухачів, почути популярні християнські пісні у виконанні Олександра Боровика. Також на зустрічі було представлені записи програм ТСР. А ще слухачі отримали розклад передач, журнал «Антена» та іншу християнську літературу.

Довідка:
Радіопередачі ТрансСвітового Радіо в Україні транслюються:
  • на середніх хвилях: 999 кГц (300 м) — щодня з 21:00 - 22:30;
  • на коротких хвилях: 7170 кГц (41м) або 9495 кГц (31м) — щодня з 17:00 - 17:30;
  • на «Радіо Ера-FM» — щосуботи з 21:08 - 21:33;
  • в інтернеті: www.twr-ua.org — цілодобово.
{phocagallery view=category|categoryid=408|limitstart=0|limitcount=3}Більше фото...

Одна річ – працювати в студії, говорити у мікрофон і читати листи слухачів. Зовсім інша – зустрічатися з тими, хто нас слухає, особисто; спілкуватися з ними віч-на-віч; бачити їхні вдячні очі та усміхнені обличчя. Це те, що особливо підбадьорює, надихає на подальшу працю. Ми завжди радіємо, коли маємо нагоду зустрічатися з нашими слухачами, бо це ще раз і ще раз нагадує нам, що праця на Божій ниві – не марна.

Проповідь Благої звістки по радіо підбадьорює людей, досягаючи їх у містах, таких як Вінниця, а також у віддалених селах, куди місіонери не можуть дістатися фізично. Коли людина самотня, коли в неї проблеми і вона страждає, цьому часто зараджує християнська передача, у якій слухач часто чує відповідь на питання своєї душі і відновлює свою надію. Про те, що програми ТСР справді грають важливу роль у житті тих, хто їх слухає, ми ще раз почули на зустрічі у Вінниці. І ще раз переконалися: Слово Боже діє у серцях людей, а тому слід не опускати рук і продовжувати працю далі…

Хочемо висловити подяку всім нашим друзям, які слухають нас – ваша увага до нас, ваші молитви та фінансова підтримка приносять добрий плід для вічності. Нехай Бог рясно благословить вас, підтримає вас та ваші родини у цей складний час, вирішить ваші проблеми та забезпечить ваші потреби. Ми також молимося про вас та дякуємо за вас усіх Богові! «А хто жне, той заплату бере, та збирає врожай в життя вічне, щоб хто сіє й хто жне разом раділи. Бо про це поговірка правдива: Хто інший сіє, а хто інший жне» (Івана 4:36-37).

Від імені всіх працівників ТСР, із глибокою повагою та вдячністю,
Олеся Василенко
Джерело: www.twr-ua.org


Дивіться також:

Інформація про церкву

Центральна вінницька церква євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія"

Вінниця, 21036, вул. Праведників Світу, 5 (колишня вул. Максимовича, 5)
Телефон: +38 (098) 370-63-55
E-mail: baptist.vn.ua@gmail.com
domevangelii@gmail.com

 

Розклад богослужінь

Наші богослужіння проходять:
неділя - 10:00 та 17:00;
вівторок - 10:00 (молитовне)
середа - 18:00;
субота - 10:00 (жіноче молитовне).
Більше служінь>>>

 

Ми в соцмережах

Приєднуйтеся до нас в соцмережах:
Telegram
Viber
Youtube
Instagram
Facebook
Twitter

Пошук на сайті