В неділю, 9 листопада 2014 року, в нашій церкві молилися за сиріт. У цей день церкви по всій Україні приділяли особливу увагу дітям, які залишилися без піклування батьків. Метою Дня молитви є нагадати людям про Боже ставлення до таких дітей і визначити шляхи допомоги. Адже лише активною дією ми зможемо виконати Боже повеління «зглянутися над сиротами» (Якова 1:27).

У вечірньому богослужінні поділилися Словом Божим Дахненко Вадим і Іванов Олексій, які є заступниками відповідального за служіння сиротам при ВСЦ ЄХБ України. Також розповіли про свій досвід батьки прийомних дітей. Хлопчики та дівчата з цих сімей прославили Господа співом і віршами.

{phocagallery view=category|categoryid=407|limitstart=0|limitcount=3} Більше фото...

Бог називає себе Батьком сиріт і особисто опікується їхньою долею. Він усіх закликає проявити любов до кожної такої дитини і зробити все можливе, щоб у неї була сім’я (Пс. 68:6). Служіння дітям-сиротам — не просто соціально значима, благодійна справа — це Євангелія в ділах! Це нагадування усім християнам, що вони свого часу також були усиновлені в Божу сім’ю завдяки жертві Ісуса Христа.

117 000 дітей України живуть в інтернатах і лише 13 000 з них мають статус дитини-сироти чи дитини, позбавленої батьківського піклування. У своїй більшості - це діти старшого віку і діти з особливими потребами.

Кожна дитина є дорогоцінною і має право на захист, повноцінний розвиток та виховання у люблячій сім'ї. В Україні нараховується більше 30 000 християнських церков, а також сотні благодійних організацій, які по всій країні допомагають дітям. Настав час, коли християнська спільнота має взяти на себе відповідальність і об'єднати зусилля для допомоги кожній дитині-сироті. Адже в нашій з вами Україні є потенціал для порятунку знедолених дітей.

Спільна молитва віруючих та їхні практичні справи у служінні дітям-сиротам є головною передумовою того, що Україна стане країною без сиріт. День молитви за сиріт, без перебільшення, повинен стати визначним днем у втіленні цієї благородної справи. Наслідком цієї події повинні стати суттєві зміни в житті тисяч обездолених дітей, а християни матимуть ще одну можливість на власному досвіді відчути дію слів Ісуса Христа: «Хто приймає таку дитину в Моє Ім’я, той приймає Мене» (Мт. 18:5).

Відеозапис вечірнього служіння:

Сайт міжнародного служіння "Надія для сиріт": www.sirotnet.org

Інформація про церкву

Центральна вінницька церква євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія"

Вінниця, 21036, вул. Праведників Світу, 5 (колишня вул. Максимовича, 5)
Телефон: +38 (098) 370-63-55
E-mail: baptist.vn.ua@gmail.com
domevangelii@gmail.com

 

Розклад богослужінь

Наші богослужіння проходять:
неділя - 10:00 та 17:00;
вівторок - 10:00 (молитовне)
середа - 18:00;
субота - 10:00 (жіноче молитовне).
Більше служінь>>>

 

Ми в соцмережах

Приєднуйтеся до нас в соцмережах:
Telegram
Viber
Youtube
Instagram
Facebook
Twitter

Пошук на сайті