жіноча конференціяМир, радість, дружелюбність, любов, прощення — це лише частинка тієї благодаті, яку дарує нам Ісус Христос. Віруючі люди добре це знають і безмежно вдячні нашому Господу за такі чудові подарунки. Але чомусь часто ми тримаємо це в собі, наче дорогоцінний скарб, і не бажаємо ні з ким ділитися. Є багато причин, чому ми так чинимо, але потрібно також пам'ятати й про те, що розповсюдження Євангелії є основним дорученням, яке залишив нам Ісус Христос. “Отримуєш, щоб віддавати” - саме такою була назва жіночої конференції, яка відбулася в суботу, 9 березня, в церкві “Дім Євангелія”.

У ролі основного доповідача виступив Андрій Кувшинкін, який розкрив тему індивідуального євангелізму. Брат взяв за основу Послання до Тита (Титу 3:1-9) та представив на розсуд сестер так званих 10 заповідей відносин з невіруючими людьми. Інколи християни мають мало чи зовсім не мають у своєму оточенні невіруючих друзів. Звичайно, нам комфортно знаходитися серед віруючих, ми зайняті служіннями та т.п. Але так важливо дійсно мати скорботу по тих людях, які гинуть і намагатися донести їм благу звістку. Крім цікавого та корисного матеріалу, Андрій Кувшинкін відразу дав практичне завдання: почати молитися та цікавитися життям невіруючої знайомої людини, яка дійсно нам небайдужа.

Після лекції сестрички мали змогу поспілкуватися в форматі малої групи, де також зробили поробку, призначену саме для невіруючих знайомих.

Інформація про церкву

Центральна вінницька церква євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія"

Вінниця, 21036, вул. Праведників Світу, 5 (колишня вул. Максимовича, 5)
Телефон: +38 (098) 370-63-55
E-mail: baptist.vn.ua@gmail.com
domevangelii@gmail.com

 

Розклад богослужінь

Наші богослужіння проходять:
неділя - 10:00 та 17:00;
вівторок - 10:00 (молитовне)
середа - 18:00;
субота - 10:00 (жіноче молитовне).
Більше служінь>>>

 

Ми в соцмережах

Приєднуйтеся до нас в соцмережах:
Telegram
Viber
Youtube
Instagram
Facebook
Twitter

Пошук на сайті