молитовне спілкування«Він тепер молиться» (Дії 9:11). Таке свідоцтво про Савла, який увірував в Ісуса, почув учень, що проживав в Дамаску по імені Ананія, якому було доручено зцілити Савла від сліпоти, хрестити його і направити в служінні. На жаль, подібне свідоцтво не часто можна почути про сучасних християн, а тим більше про віруючу молодь. На фоні ліберального християнства, що розширює свої володіння, молитва для одних стає формальною традицією, а для інших - тяжкою ношею.

У суботу ввечері, 26 січня, християнська молодь м. Вінниця ділом довели, що молитва - це не суворий обов'язок, а потреба душі і поклик серця відродженого віруючого. Кілька десятків молодих людей зібралися у церкві ЄХБ «Дім Євангелія» на зустріч, яку організатори назвали дуже просто і змістовно: «Вечірня молитва». Після молитви благословення і часу прославлення молодь з живим інтересом почула роздуми на тему «Переваги життя з Богом», які представив пресвітер Петро Михальчук з церкви «Благовіст».

Після цього всі розділилися по малим групам (8-12 чоловік) і впродовж години могли продовжувати роздуми над словом Божим, а також молитися про духовні зміни відповідно тих настанов, які були представлені. Потім була перерва на спілкування за чаєм, після чого молодь знову повернулася в загальний зал, де була здійснена молитва один за одного. Тут всі розійшлися на маленькі групи (2-3 людини), щоб поділитися своїми потребами і підтримати один одного в особистих переживаннях.

Слідом за цим був час прославлення, потім знову молитва. Тепер уже за місіонерське служіння і за тих, хто присвятив себе Господу, як в Україні, так і за її межами. Були здійснені особливі молитви за родини, які організували дитячі будинки сімейного типу, і, взявши під свою опіку дітей, стикаються тепер з різними бюрократичними труднощами. Молилися також за підполковника запасу Василя Хіміча, який присвятив себе в служінні військовослужбовцям; тепер брат Василь клопоче про прийняття Закону про капеланство у військових частинах України. Була також особлива молитва про місіонерів, які здійснюють своє служіння серед забобонних і втягнутих у чаклунство племен в ПАР.

Близько чотирьох годин пролетіли «на одному диханні», прийшов час прощання. Залишилися тільки добрі спогади про молодих, сучасних християн, які потрапляють під ту ж характеристику, яка була дана Господом Апостолу Павлу після його звернення «Вони тепер моляться». І, звичайно ж, залишилася молитва. Молитва, яка відкриває небо для людини і несе з собою не тільки духовну силу для служіння і боротьби з гріхом, але й насолоду, і стан нескінченного щастя в спілкуванні з Господом.

Джерело: http://bchurch.info/?p=2301

Інформація про церкву

Центральна вінницька церква євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія"

Вінниця, 21036, вул. Праведників Світу, 5 (колишня вул. Максимовича, 5)
Телефон: +38 (098) 370-63-55
E-mail: baptist.vn.ua@gmail.com
domevangelii@gmail.com

 

Розклад богослужінь

Наші богослужіння проходять:
неділя - 10:00 та 17:00;
вівторок - 10:00 (молитовне)
середа - 18:00;
субота - 10:00 (жіноче молитовне).
Більше служінь>>>

 

Ми в соцмережах

Приєднуйтеся до нас в соцмережах:
Telegram
Viber
Youtube
Instagram
Facebook
Twitter

Пошук на сайті