Свято РіздваМабуть, не знайдеться такої людини, а тим більше дитини, яка б не любила отримувати подарунки. Але не меншою радістю є дарувати щастя іншому, готуючи сюрпризи. Тому у різдвяні дні так приємно показати свою любов іншому, проявляючи милосердя та добро. Таку ідею запропонували слухачам на дитячій євангелізації, яка відбулася в суботу, 29 грудня. Тобто, зі слів учасників сценки, глядачі зрозуміли, що ми можемо зробити щось приємне для бідних і тих, хто потребує допомоги. А цим самим зробимо приємне нашому Господу, прославляючи Його Ім'я та народження Ісуса Христа.

Вранці були присутні маленькі глядачі, зокрема, свято відвідали і дітки дошкільного віку, і учні 1-5 класів. А в обідню пору на Різдво завітали учні 6-9 класів. Усього активними учасниками стали більше півтисячі дітлахів.

Окрім різдвяної вистави та повчальних сценок, усі дітки були запрошені на другу частину свята в класи коледжу. Там вони мали змогу самостійно зробити різдвяну поробку, а ще вкотре почути євангельську звістку.

Просимо молитись за всіх присутніх на цьому служінні, щоб Господь посіяв у їхніх сердечках зернятко віри та любові. І вони могли стати Божими дітьми, спадкоємцями ласки нашого Спасителя Ісуса Христа.

{phocagallery view=category|categoryid=336|limitstart=0|limitcount=3}

Інформація про церкву

Центральна вінницька церква євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія"

Вінниця, 21036, вул. Праведників Світу, 5 (колишня вул. Максимовича, 5)
Телефон: +38 (098) 370-63-55
E-mail: baptist.vn.ua@gmail.com
domevangelii@gmail.com

 

Розклад богослужінь

Наші богослужіння проходять:
неділя - 10:00 та 17:00;
вівторок - 10:00 (молитовне)
середа - 18:00;
субота - 10:00 (жіноче молитовне).
Більше служінь>>>

 

Ми в соцмережах

Приєднуйтеся до нас в соцмережах:
Telegram
Viber
Youtube
Instagram
Facebook
Twitter

Пошук на сайті