біблійна школа ЕммаусЗ 19 по 22 вересня в нашій церкві проходила всеукраїнська конференція заочної школи "Еммаус". На неї приїхало близько 100 делегатів з України, Росії, Білорусі, Молдови та інших країн.

Протягом чотирьох днів учасники мали змогу поділитися досвідом свого служіння, дізнатися нове з історії заочної школи. А також ближче познайомитися з історією євангельського руху в Росії, України та отримати багато повчальною інформації для особистого духовного зросту.

У програмі конференції взяли участь: Володимир Попов (Історія євангельського руху в Росії та в Україні), Яків Потупчик (Практика молитви), Любов Коток (Дитяче служіння), Андреас Рей ("Емаус" в інших країнах), Юрій Юр (Нові курси), Анатолій Сливка, Олександр Козубовський та інші.

У п'ятницю всі учасники конференції розійшлися по групах по декілька чоловік і вийшли в місто для особистого благовістя. Людям, які зстрічалися на вулицях, брати і сестри розповідали про Ісуса Христа та дарували інформацію про те, як можна отримати життя вічне.

У цей же день, у п'ятницю, відбулося вечірнє богослужіння, організоване самою школою "Еммаус", зі згадуванням смерті нашого Господа Ісуса Христа. Проводив це служіння Андреас Рей, музичне служіння вела група "Призив" та студенти з Африки.

Біблійна школа "Емаус" розпочала свою роботу в 1942 році. Зараз вона нараховує більше 150 регіональних представництв, у яких навчаються студенти більш ніж з 100 країн світу. Заочна Біблійна школа існує для того, щоб кожен бажаючий, не маючи можливості навчатися на стаціонарі або виїжджати на сесії, міг отримати біблійну освіту через листування. Головна мета школи - допомога у вивченні Біблії у щоденному житті.

Дивіться також:

Інформація про церкву

Центральна вінницька церква євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія"

Вінниця, 21036, вул. Праведників Світу, 5 (колишня вул. Максимовича, 5)
Телефон: +38 (098) 370-63-55
E-mail: baptist.vn.ua@gmail.com
domevangelii@gmail.com

 

Розклад богослужінь

Наші богослужіння проходять:
неділя - 10:00 та 17:00;
вівторок - 10:00 (молитовне)
середа - 18:00;
субота - 10:00 (жіноче молитовне).
Більше служінь>>>

 

Ми в соцмережах

Приєднуйтеся до нас в соцмережах:
Telegram
Viber
Youtube
Instagram
Facebook
Twitter

Пошук на сайті