Медичний центр29 вересня у Вінниці відбувся фестиваль присвячений міжнародному дню медика, участь в якому взяв благодійний християнський медичний центр "Милосердя", який працює при нашій церкві. "У сьогоденні нервової анорексії", саме так звучала тема, яку презентували місцеві медики-християни.

Мета даного заходу – спрямувати увагу людей на існуючій загрозі виникнення передумов розвитку нервової анорексії у нашому суспільстві та її активне поширення серед молодого покоління, що є основою майбутнього соціуму.

Під час акцій БХМЦ "Милосердя", була проведена робота по профілактиці негативних явищ в суспільстві, зокрема, консультативна та пояснювальна робота за відповідною тематикою. Усі бажаючі мали змогу навчитися розрахунку індексу маси тіла, вимірявши свої зріст та масу, і скориставшись наведеними таблицями зробити відповідні висновки; а також отримати інформацію з приводу етіології та симптоматики даної патології, її розповсюдженості в Україні та у світі. Особлива увага приверталася на небезпечні для життя та здоров'я наслідки, що виникають в результаті захворювання та необхідність дотримання загальних засад здорового способу життя. Надавалися корисні рекомендації для осіб, що увійшли до категорій дефіцитної чи надлишкової ваги, котрих було виявлено 10 та 6 чоловік, відповідно. Загальна кількість людей, що отримали належну тематичну інформацію - 130 чоловік.

Кожен учасник отримав інформаційний буклет та індивідуальну анкету із проведеними розрахунками, згідно визначених особистісних параметрів зросту і ваги, та узагальненням до отриманого результату.

{phocagallery view=category|categoryid=329|limitstart=0|limitcount=3}

Джерело: christian-doctors.org.ua

Інформація про церкву

Центральна вінницька церква євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія"

Вінниця, 21036, вул. Праведників Світу, 5 (колишня вул. Максимовича, 5)
Телефон: +38 (098) 370-63-55
E-mail: baptist.vn.ua@gmail.com
domevangelii@gmail.com

 

Розклад богослужінь

Наші богослужіння проходять:
неділя - 10:00 та 17:00;
вівторок - 10:00 (молитовне)
середа - 18:00;
субота - 10:00 (жіноче молитовне).
Більше служінь>>>

 

Ми в соцмережах

Приєднуйтеся до нас в соцмережах:
Telegram
Viber
Youtube
Instagram
Facebook
Twitter

Пошук на сайті