8 листопада 2015 року – Всеукраїнський День молитви за сиріт

День молитви за сиріт 2015

"День молитви за сиріт" – це день, у який віруючі люди з різних християнських Церков по всьому світу молитовно просять Бога про захист, благословення та щасливі родини для всіх дітей-сиріт, а також про Божу ласку для тих, хто приймає та виховує їх у своїх сім’ях. "День молитви" відбувається щорічно, у другу неділю листопада.

Цього року "Всеукраїнський День молитви за сиріт" відбудеться у неділю, 8 листопада. Основні заходи проходитимуть у церквах та релігійних громадах під час недільних богослужінь. Зокрема, було підготовлено та розіслано ресурсні пакети для 10 000 помісних церков. Окрім цього, на сайті www.densyrot.org.ua кожен охочий може знайти цікаві ідеї та корисні ресурси для організування "Дня молитви за сиріт" у своїй церкві. Але, як розповідають в Альянсі "Україна без сиріт", що є ініціатором проведення цього дня в Україні, долучитися до молитви за знедолених дітей може будь-яка людина, просто подякувавши Господу за свою родину і помолившись за сім’ю для тих, хто про неї ще тільки мріє.

Бог є Батьком кожної дитини-сироти, і Син Божий зійшов на Землю, щоб всі сироти були всиновлені Небесним Отцем. Тому наші молитви про Божу ласку до знедолених дітей і їхніх сімей є надзвичайно важливими, особливо в такі нелегкі для нашої країни часи. Дорогі браття і сестри! Молімося і віримо, що Бог зможе вирішити проблему сирітства і Україна стане країною без сиріт!

У нашій церкві тематичне служіння, присвячене молитві за сиріт, відбудеться в неділю на вечірньому богослужінні о 17:00.

Україна – це велика європейська країна з непростою історією та міцними християнськими традиціями. Але сімдесят років радянського режиму і труднощі становлення молодої держави залишили свій відбиток на найменш захищеній групі суспільства - дітях, що лишилися без захисту сім'ї.

117 000 дітей України живуть в інтернатах, і лише 13 000 з них мають статус дитини-сироти чи дитини, позбавленої батьківського піклування. У своїй більшості - це діти старшого віку і діти з особливими потребами. Ще 250 000 дітей страждають від насильства і експлуатації, і теж можуть потрапити на вулицю чи в інтернат.

Кожна дитина є дорогоцінною і має право на захист, повноцінний розвиток та виховання у люблячій сім'ї. В Україні налічується більше 30 000 християнських церков, а також сотні благодійних організацій, що по всій країні допомагають дітям. Настав час, коли християнська спільнота має взяти на себе відповідальність і об'єднати зусилля для допомоги кожній дитині-сироті. Адже в нашій з вами Україні є потенціал для порятунку знедолених дітей.

Інформація про церкву

Центральна вінницька церква євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія"

Вінниця, 21036, вул. Праведників Світу, 5 (колишня вул. Максимовича, 5)
Телефон: +38 (098) 370-63-55
E-mail: baptist.vn.ua@gmail.com
domevangelii@gmail.com

 

Розклад богослужінь

Наші богослужіння проходять:
неділя - 10:00 та 17:00;
вівторок - 10:00 (молитовне)
середа - 18:00;
субота - 10:00 (жіноче молитовне).
Більше служінь>>>

 

Ми в соцмережах

Приєднуйтеся до нас в соцмережах:
Telegram
Viber
Youtube
Instagram
Facebook
Twitter

Пошук на сайті