3 червня - відбудеться обласна сімейна конференція

Запрошуються сімейні пари на Вінницьку обласну сімейну конференцію! Тема: "Біблійні принципи управління фінансами в родині в період економічної нестабільності". Спікер: Полікарп Циганюк.

Маємо оголосити вам про зміни в проведенні суботньої сімейної конференції. На жаль, наш спікер Любомир Матвеєв не зможе бути присутнім на конференції. Як ви, мабуть, бачили у новинах, в четвер, внаслідок ранкового ракетного обстрілу ворога, уламки збитої ракети впали саме у двір, де проживає сім'я Любомира.

Ми раді повідомити, що з ними все гаразд, але через виснаження, викликане тривалим перебуванням в бомбосховищах, та стрес, Любомир втратив голос і, засмучений, вибачився та відмовився від поїздки.

Війна накладає свій відбиток на наше життя, проте у нас також є гарна новина! Конференція все ж відбудеться з іншим спікером і на іншу тему.

Тож, ми запрошуємо вас відвідати наш захід з метою покращення сімейних стосунків, зближення та вивчення Божих принципів управління сімейними фінансами в період економічної нестабільності. Спікер, який візьме на себе цю відповідальність, є Полікарп Циганюк, відомий своїм сімейним служінням у Тернопільській області.

Зустріч проходитиме в суботу, 3 червня 2023 року, у великому залі церкви "Дім Євангелія" за адресою: м. Вінниця, вул. Праведників Світу, 5 (колишня вул. Максимовича).

Реєстрація та додаткова інформація за тел.: +380633516706 (Viber). Денис Болдирєв.
Вартість: 350 грн з пари.
Запрошується також неодружена молодь, якій виповнилося 18 років.
Початок: о 10:00.

 

 Обласна сіймейна конференція 2023

Інформація про церкву

Центральна вінницька церква євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія"

Вінниця, 21036, вул. Праведників Світу, 5 (колишня вул. Максимовича, 5)
Телефон: +38 (098) 370-63-55
E-mail: baptist.vn.ua@gmail.com
domevangelii@gmail.com

 

Розклад богослужінь

Наші богослужіння проходять:
неділя - 10:00 та 17:00;
вівторок - 10:00 (молитовне)
середа - 18:00;
субота - 10:00 (жіноче молитовне).
Більше служінь>>>

 

Ми в соцмережах

Приєднуйтеся до нас в соцмережах:
Telegram
Viber
Youtube
Instagram
Facebook
Twitter

Пошук на сайті