Звернення до братів та сестер церкви "Дім Євангелія"

Дорогі брати та сестри церкви "Дім Євангелія".

Щиро дякуємо вам за вашу вірність в служінні Господу! Радіємо за всіх вас, що під час тривоги і випробувань ви продовжуєте зберігати спокій, перебуваєте в читанні Слова Божого і молитві та надії на благодать, явлену нам в Господі Ісусі Христі!

1. В умовах карантину, ми продовжуємо разом з вами брати участь в служіннях, які транслюються на сайті нашої церкви, спілкуємось і молимось один за одного в малих групах, які організовуються на дияконських дільницях та сімейних групах.

2. В цей особливий час закликаємо вас до спільного читання Слова Божого всією церквою та спільної молитви. Пропонуємо для загального читання розпочати читання книги Псалмів у вашій сім'ї, так щоб кожен день прочитувати і роздумовувати над одним псалмом, починаючи з 1-го псалму з суботи 21 березня. Запрошуємо також всіх членів церкви до спільної молитви в ваших сім'ях щоденно з 20:00 до 21:00 про вірність і посвяту Богу, Боже керівництво та охорону, покаяння та навернення людей до Господа.

3. Дякуємо вам за матеріальне служіння і вашу щедрість, виявлену у всебічній підтримці діла Божого. Повідомляємо вам про те, що матеріальні пожертви ви можете передавати через ваших дияконів, а також перераховувати кошти на картку Приват банку 4149 4393 1428 0250 на ім'я Бончука Анатолія Михайловича. Вказаний банківський рахунок знаходиться під контролем церковної ради, але для зручності оформлений на фізичну особу.

4. Просимо вас не відвідувати людні місця без потреби, прислухатись до порад медиків та дотримуватись правил особистої гігієни. Нехай Милосердний Господь захистить і збереже вас та наповнить ваші серця Своїм миром і благословенням!

Бажаємо всім вам Божого керівництва, захисту та вірності в слідуванні за Господом!
Від імені церковної ради,
З молитвою про вас Вузій В.М.

{jcomments off}

Інформація про церкву

Центральна вінницька церква євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія"

Вінниця, 21036, вул. Праведників Світу, 5 (колишня вул. Максимовича, 5)
Телефон: +38 (098) 370-63-55
E-mail: baptist.vn.ua@gmail.com
domevangelii@gmail.com

 

Розклад богослужінь

Наші богослужіння проходять:
неділя - 10:00 та 17:00;
вівторок - 10:00 (молитовне)
середа - 18:00;
субота - 10:00 (жіноче молитовне).
Більше служінь>>>

 

Ми в соцмережах

Приєднуйтеся до нас в соцмережах:
Telegram
Viber
Youtube
Instagram
Facebook
Twitter

Пошук на сайті