Терміновий фонд взаємодопомоги

Дорогі брати та сестри!

Повідомляємо вам про ситуацію, пов’язаною з карантином, яка склалась в Україні і у Вінницькій області зокрема. Багато братів та сестер втратили свою роботу та заробітну плату, як головний засіб для існування. В переважній більшості випадків люди не отримують жодного відшкодування, коли втрачають роботу. Багато сімей мають невеликий прожитковий мінімум, який швидко вичерпується. Деякі брати та сестри вже залишаються за межею можливості придбання продуктів та речей першої потреби. Інші потребують ліків або мінімальної фінансової допомоги.

Дбаючи про нагальні потреби багатьох членів церкви, оголошуємо про створення термінового фонду взаємодопомоги нужденним братам та сестрам. Тому, щиро запрошуємо вас молитися, відгукнутись та взяти посильну фінансову участь в забезпеченні необхідних потреб тих, хто опинилися в скрутних обставинах.

Звертаючись до вас за допомогою, ми розуміємо, що ви переживаєте труднощі також, тому ваша посильна участь стане дієвою, коли ми об’єднаємося разом для служіння нужденним. Ваша щедрість і жертовність буде важливою в очах Господніх. «Бо діло служіння цього не тільки виповнює недостачі святих, але й багатіє багатьма подяками Богові» (2Кор. 9:12).

Віримо, що з Божою допомогою, та спільними зусиллями ми зможемо задовольнити потреби святих і таким чином прославити Бога. Допомога буде здійснюватися адресно через скоординовані дії Комітету надзвичайного фонду.

Ваші пожертви на терміновий фонд взаємодопомоги просимо надсилати на картку Приватбанку
4149439316413693 – гривні
4149499346097288 – євро
4149499346097270 – долари
Калітник Сергій Олексійович

Щиро дякуємо вам за вашу жертовність та активну участь протягом багатьох років в підтримці різних проектів та служінь. Віримо, що Господь благословить та розташує ваші серця до активної участі в наповненні цього фонду для забезпечення нагальних потреб нужденних.
Нехай Милосердний Господь захистить вас і збереже, та наповнить ваші серця Своїм миром та благословенням!

З молитвою та подякою,
Від імені церковної ради,
Служителі церкви "Дім Євангелії"

{jcomments off}

Інформація про церкву

Центральна вінницька церква євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія"

Вінниця, 21036, вул. Праведників Світу, 5 (колишня вул. Максимовича, 5)
Телефон: +38 (098) 370-63-55
E-mail: baptist.vn.ua@gmail.com
domevangelii@gmail.com

 

Розклад богослужінь

Наші богослужіння проходять:
неділя - 10:00 та 17:00;
вівторок - 10:00 (молитовне)
середа - 18:00;
субота - 10:00 (жіноче молитовне).
Більше служінь>>>

 

Ми в соцмережах

Приєднуйтеся до нас в соцмережах:
Telegram
Viber
Youtube
Instagram
Facebook
Twitter

Пошук на сайті