Порядок проведення богослужінь під час карантину

Дорогі брати та сестри церкви «Дім Євангелія» м. Вінниця

Щиро дякуємо вам за вашу посвяту, спокій та надію на Господа Ісуса Христа в час випробувань та тривоги, в якому знаходиться наш народ та весь світ!

Повідомляємо вам про порядок проведення наших богослужінь під час карантину.

1. Богослужіння будуть проходити в онлайн режимі. Тобто, буде проведена пряма трансляція, в якій братимуть участь лише пастор, проповідники та хористи (до 10 людей). Під час трансляції просимо залишити всі свої справи та посвятити цей час для слухання Слова Божого з Біблією в руках, для молитов, співу псалмів.

2. Час проведення служінь залишається незмінним: неділя — з 10:00 та з 17:00, середа — з 18:00.

3. Просимо поставитися з розумінням до тимчасових незручностей. Це робиться, щоб не наражати на небезпеку членів церкви та не мати конфронтації з органами влади.

4. Прохання використовувати час карантину для того, щоб більше читати Біблію, молитися та проводити час зі своєю сім'єю.

5. Надалі плануємо організувати групи до 10 людей для проведення зібрань. Але і зараз, при можливості, можна збиратися з членами родини або невеликими групами для проведення богослужінь (дотримуючись правил поведінки під час карантину та особистої гігієни).

6. Брати та сестри, які прийдуть до Дому молитви, будуть організовані в групи по 10 осіб для проведення служіння у малих групах в різних приміщеннях церкви та Коледжу. Таким чином, ті, хто буде брати участь у малих групах за місцем проживання та ті, хто приєднаються до служіння через інтернет трансляцію, а також ті, хто зберуться у різних приміщеннях Дому молитви по малих групах, - об’єднаються для проведення служіння та прославлення нашого Господа. Коли перед нами закриваються одні двері, Бог відкриває інші для вивчення Слова Божого, спілкування і служіння Богу в малих групах по дияконських дільницях.

7. Якщо ви відчуваєте слабкість у тілі, симптоми захворювання: підняття температури або кашель, то краще залишитись дома, щоб розпочати лікування і не наражати на небезпеку інших братів та сестер.

Прохання молитися, щоб через ці важкі обставини люди навертались до Бога, щоб влада приймала мудрі рішення, про Божу допомогу тим, хто захворів.

Нехай Милосердний Господь захистить вас і збереже, та наповнить ваші серця Своїм миром та благословенням!

«Що бажав він Мене, то його збережу, зроблю його сильним, бо знає Ім'я Моє він; як він Мене кликатиме, то йому відповім, Я з ним буду в недолі, врятую його та прославлю його, і довгістю днів Я насичу його, і він бачити буде спасіння Моє!» (Пс. 90:14-16)

Від імені Церковної Ради,

Вузій В.М.

Інформація про церкву

Центральна вінницька церква євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія"

Вінниця, 21036, вул. Праведників Світу, 5 (колишня вул. Максимовича, 5)
Телефон: +38 (098) 370-63-55
E-mail: baptist.vn.ua@gmail.com
domevangelii@gmail.com

 

Розклад богослужінь

Наші богослужіння проходять:
неділя - 10:00 та 17:00;
вівторок - 10:00 (молитовне)
середа - 18:00;
субота - 10:00 (жіноче молитовне).
Більше служінь>>>

 

Ми в соцмережах

Приєднуйтеся до нас в соцмережах:
Telegram
Viber
Youtube
Instagram
Facebook
Twitter

Пошук на сайті