У четвер, 4 травня 2017 року, відбувся медичний тренінг "Християни в охороні здоров'я" за участю голови міжнародної християнської мережі працівників охорони здоров'я Кріса Стайна, голови Української медичної місії Джима Піпона та Президента БФ "Мир дому вашому" Віктора Матвеєва. - Більше сотні років тому американський письменник Марк Твен сказав: "Два дні в твоєму житті найважливіші: день, коли ти народився і день, коли зрозумів навіщо", - ділиться враженнями учасниця заходу студентка медичного університету Ірина. Звісно таких днів все-таки трішки більше, але автор слів права в тому, що зрозуміти своє призначення дуже необхідно.

І от, дяка Богові, учасники тренінгу "Християни в охороні здоров’я" мали прекрасну можливість розібратися, яке справжнє призначення лікаря. В цьому допоміг Джим Пейпон зі своїм цікавим і корисним тренінгом "Процес фізрозчину", під час якого ми вивчали бар’єри, які постають перед пацієнтом і шукали шляхи їх подолання.

Також запам’яталися слова другого спікера Кріса Стайна: "Кожному медику-християнину потрібно задати собі питання: "Я, в першу чергу, християнин, а потім - лікар чи навпаки?". Справді, це ключовий момент, адже від певної послідовності "посад" залежить весь процес лікування хворого. Треба пам’ятати, що нас повинні цікавити не лише фізичні проблеми пацієнта, але і його духовні потреби. Тому не варто розділяти християнство та медицину.

Наш третій спікер Віктор Матвєєв акцентував увагу на тому, що ми живемо в часи прискорених перемін, тобто, нам сьогодні треба служити не так, як вчора. Ісус не змінився, змінився світ. Ось так непомітно збіг час, тренінг закінчився, але вірю, що жодного з учасників (а було близько 40 чоловік) почуте не залишило байдужим. Господніх благословінь вам, колеги, і наснаги у вашій важкій, але дуже важливій справі.

Руслана Харковенко

{phocagallery view=category|categoryid=438|limitstart=0|limitcount=5}

  • Сайт місії "Мир дому вашому": www.mirdv.org

Інформація про церкву

Центральна вінницька церква євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія"

Вінниця, 21036, вул. Праведників Світу, 5 (колишня вул. Максимовича, 5)
Телефон: +38 (098) 370-63-55
E-mail: baptist.vn.ua@gmail.com
domevangelii@gmail.com

 

Розклад богослужінь

Наші богослужіння проходять:
неділя - 10:00 та 17:00;
вівторок - 10:00 (молитовне)
середа - 18:00;
субота - 10:00 (жіноче молитовне).
Більше служінь>>>

 

Ми в соцмережах

Приєднуйтеся до нас в соцмережах:
Telegram
Viber
Youtube
Instagram
Facebook
Twitter

Пошук на сайті