Святковий недільний екскурс 03.07.2022

Усім липневі вітання! Ми розпочинаємо огляд недільних служінь другого місяця літа. І одразу починаємо зі святкового. Це як починати ласувати на святі з десерту. ?

Хрещення 2022

Почнемо з того, що цей огляд буде поділений на дві частини. І стартуємо з першої. Неодноразово анонсувалась така подія, як хрещення. І 3 (третього) липня цей день настав. Майже 40 братів і сестер з нашої церкви, та з деяких церков вінницької області, були готові скласти заповіт з Господом. І, безумовно, давайте всі разом, будь-яким зручним для вас способом, подякуємо братам і сестрам, які підготували все необхідне для цього свята. А роботи було дуже багато. Поставити басейн, наповнити його водою, винести апаратуру на вулицю та її підключити. Організувати відео трансляцію, прикрасити місце біля басейну. А ще підготувати проповіді, хорові пісні і так далі. А потім все, що зібрали – розібрати і покласти на місце. Погодьтесь, що було задіяно багато людей і ресурсів, щоб організувати свято. І будьте певні, що ми ще не всі процеси перелічили. Так що, дорогенькі брати і сестри, дякуємо вам сердечно за вашу працю.

Хрещення 2022

Близько 10-ї години ранку практично все було готово до старту служіння. Брати і сестри в білих вбраннях зробили спільне фото зі служителями, і пастор Мамчуров Володимир Ігорович розпочав святкове служіння з молитви. А потім звернувся до всіх присутніх та онлайн глядачів зі словами настанови для майбутніх членів церкви. Звичайно, що головною темою не лише проповідей, але й всього дня, було заключення заповіту людини з Господом. І в основі цього союзу є добровільна обіцянка людини служити Творцеві добрим сумлінням. Пастор навів аналогію із складанням юридичного договору, де є дві сторони, які своїми підписами дають згоду на виконання усіх зобов’язань, а також мають певні права. Бог, зі свого боку, виконав всі умови договору, ініціатором якого Він був. Тепер справа за кожним, хто дав  Богові обіцянку служити.

Хрещення 2022

А далі брати і сестри, по двоє, заходили до басейну, де пастори їх охрестили, тим самим розпочавши для кожного з них новий розділ їх життя. На цьому епізоді ми ставимо три крапки, і продовжимо в наступному огляді. А поки, ще раз перегляньте першу частину святкового служіння за посиланням: www.youtube.com/watch?v=nV9aFP99EXM

Далі буде…

Інформація про церкву

Центральна вінницька церква євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія"

Вінниця, 21036, вул. Праведників Світу, 5 (колишня вул. Максимовича, 5)
Телефон: +38 (098) 370-63-55
E-mail: baptist.vn.ua@gmail.com
domevangelii@gmail.com

 

Розклад богослужінь

Наші богослужіння проходять:
неділя - 10:00 та 17:00;
вівторок - 10:00 (молитовне)
середа - 18:00;
субота - 10:00 (жіноче молитовне).
Більше служінь>>>

 

Ми в соцмережах

Приєднуйтеся до нас в соцмережах:
Telegram
Viber
Youtube
Instagram
Facebook
Twitter

Пошук на сайті