Дякуємо за щедрі покликання! Слава Богу за нелегкі, але благословенні два роки наполегливої праці наших сестер і братів у Христі в служінні по спасінню діток від смерті!

14 лютого 2019 року у Вінниці відбулась зустріч однодумців, які вже два роки пліч-о-пліч працюють заради спасіння ненароджених дітей. Усе пройшло в молитовній атмосфері, глибокій вдячності Господу за чудову можливість приєднатись до команди рятувальників по збереженню життя.

 Спасіння ненароджених дітей

Упродовж двох років наші сестри консультували жінок, які йшли на аборт, кожну з них огортали опікою та любов’ю. Це дало можливість багатьом дітям залишитись живими і народитись. Також брати і сестри проводили просвітницьку діяльність у різних освітніх закладах із дітьми та підлітками з метою роз’яснення біблійної цінності життя, а також попередження про загрози і небезпеки статевих відносин поза шлюбом.

Поряд із ними також завжди є благословенна армія молитовників, яка несе це служіння на руках віри і молитви. Закликаємо усіх небайдужих молитись за ненароджених діток і їхніх батьків, а також про духовне відродження врятованих діточок і родин, в яких вони зростають. Слава Богу за це благословенне служіння!

Звертаємось до тих, хто відчуває поклик від Бога: приєднуйтесь до колективу рятувальників ненароджених діточок! Запрошуємо Вас до співпраці.

«Рятуй узятих на смерть, також тих, хто страчення хилиться, хіба не піднімаєш їх? (Приповістей 24:11)».

Інформація про церкву

Центральна вінницька церква євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія"

Вінниця, 21036, вул. Праведників Світу, 5 (колишня вул. Максимовича, 5)
Телефон: +38 (098) 370-63-55
E-mail: baptist.vn.ua@gmail.com
domevangelii@gmail.com

 

Розклад богослужінь

Наші богослужіння проходять:
неділя - 10:00 та 17:00;
вівторок - 10:00 (молитовне)
середа - 18:00;
субота - 10:00 (жіноче молитовне).
Більше служінь>>>

 

Ми в соцмережах

Приєднуйтеся до нас в соцмережах:
Telegram
Viber
Youtube
Instagram
Facebook
Twitter

Пошук на сайті