Більше тисячі християн різних протестантських конфесій пройшли центральною вулицею Вінниці. Захід "Хода на захист життя та сім'ї" мав на меті привернути увагу до цінності життя ненароджених дітей і захисту традиційної сім’ї, що відповідає Божому задуму.

Колона розпочала рух від Краєзнавчого музею та під звуки духового оркестру пройшла вулицею Соборною до Центрального міського парку. Впродовж 30 хвилин рух транспорту був перекритий, а колону супроводжувала патрульна поліція.

Серед учасників заходу була значна частина родин із дітьми (немовлятами, малюками в колясках). Не завадив проведенню заходу й дощ, який розпочався разом із ходою. Молодь йшла по тротуарам і роздавала духовну літературу всім перехожим.

Цей захід проходив у рамках святкування в Україні 500-річчя Реформації. Тому в колоні була символика та банери R500. Також були гасла про Ісуса Христа, який є джерелом любові та спасіння.

Ми розуміємо, що одними гаслами нічого не можемо зробити. Тому просимо молитися за нашу Вінницю, щоб більше вінничан могли примиритися з Богом, а щасливе сімейне життя додавалося до цього.

Після публічної ходи в парку відбувся благодійний концерт, на якому був проведений збір коштів для лікування онкохворої дитини. В концерті взяв участь музичний гурт "Скінія", словом привітання поділилися голови протестантських церков і начальник управління у справах національностей та релігій облдержадміністрації Ігор Салецький.

{phocagallery view=category|categoryid=439|limitstart=0|limitcount=20}

Інформація про церкву

Центральна вінницька церква євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія"

Вінниця, 21036, вул. Праведників Світу, 5 (колишня вул. Максимовича, 5)
Телефон: +38 (098) 370-63-55
E-mail: baptist.vn.ua@gmail.com
domevangelii@gmail.com

 

Розклад богослужінь

Наші богослужіння проходять:
неділя - 10:00 та 17:00;
вівторок - 10:00 (молитовне)
середа - 18:00;
субота - 10:00 (жіноче молитовне).
Більше служінь>>>

 

Ми в соцмережах

Приєднуйтеся до нас в соцмережах:
Telegram
Viber
Youtube
Instagram
Facebook
Twitter

Пошук на сайті