Вінницький Біблійний інститут

Вінницький Біблійний інститут запрошує всіх бажаючих на навчання по курсах:
  • Серія 2:7 (Книги 1, 2, 3)
  • Післання до Римлян і Галатів
  • Євангелізм і учнівство
  • Успішне викладання
  • Огляд Нового Заповіту
  • Огляд Старого Заповіту
  • Передача Слова Божого
  • Християнське життя
  • Християнський шлюб
  • Християнське виховання дітей
  • Динаміка церкви
  • Апологетика
  • Доктрини в церкві
  • Історія церкви
  • Як вивчати Біблію


Опис курсів:

Серія 2:7

(Книги 1, 2, 3 по 12 уроків)

Мета курсу : познайомитися з основами християнської віри та навчитися жити практичним християнським життям

Післання до Римлян і Галатів

Огляд Післання до Римлян і Галатів із загостренням особливої уваги на практичних результатах Божої благодаті (5 уроків, курс пристосований для проведення дискусій в групах Біблійного інституту).

Євангелізм і учнівство

Введення до завдання особистого євангелізму, з використанням аналогії сіяча та насіння. Курс містить практичне навчання про те, як розповісти про Христа, скласти власне свідоцтво і як навчати інших (5 уроків).

Успішне викладання

Основний курс, що робить акцент на гармонійному поєднанні принципів для вчителя, уроків і аудиторії. Допоможе також в підготовці проповіді. Курс спеціально адаптований для лідерів, які проводитимуть семінари в Біблійному інституті (12 уроків).

Огляд Нового Заповіту

Мета - вивчити контекст, отримати загальну уяву та побачити практичну мету написання кожної з цих книг (15 уроків).

Огляд Старого Заповіту

Основний огляд Божого плану спасіння з особливим акцентом на історичні та інші книги, яку роль вони зіграли в цьому плані. Курс також робить акцент на загальне представлення та практичну мету написання кожної книги (24 уроки).

Передача Слова Божого

Мета курсу - мотивувати та підготувати студентів до використання роз'яснювальних, наповнених прикладами проповідей (9 уроків).

Християнське життя

Курс закликає прагнути поглиблювати взаємини з Богом, бачучи нелегке завдання жити християнським життям серед щоденних труднощів (12 уроків).

Християнський шлюб

Мета цього курсу - допомогти студентам розвивати відкрите спілкування у шлюбі та випробовувати велику міру єдності з чоловіком (дружиною) з метою поліпшення їх служіння. Представлена біблійна модель шлюбу разом з практичними методами її застосування в житті (12 уроків).

Християнське виховання дітей

Цей курс описує біблійні принципи взаємовідносин у сім'ї, піднімає питання про практичні проблеми, пов'язані з розвитком дитячого самовираження, про дисципліну, демонстративну любов і проблему неслухняних дітей (12 уроків).

Динаміка церкви

Цей курс допомагає студентам побачити помісну церкву через призму Писання, історії і культури. Його мета - направити їх погляд на церкву у світлі Писання і почати змінювати своє мислення. Якою має бути церква? Як ми можемо наблизити церкву до моделі множинного лідерства? Як може євангелізм, учнівство та організація нових церков стати звичайною частиною життя церкви?

Апологетика

Підготувати студентів до розуміння та відповідей на дванадцять найбільш поширених заперечень проти християнської віри (12 уроків).

Доктрини в церкві

Вивчення великих догматів історичної християнської віри в Бога, Трійцю, Біблію, ангелів, демонів, людину і Сатану, догмати про Христа, спасіння, Церкву, Святого Духа та майбутні події. Об'єктивно розглядаються різні погляди на суперечливі питання з тією метою, щоб студент вчився роздумувати критично як відносно своїх власних поглядів, так відносно інших переконань (12 уроків).

Історія церкви

Цей курс дає історичний огляд поширення Божої Церкви з ілюстраціями того, з якими проблемами християнам доводилося стикатися у минулому та які уроки ми можемо з цього взяти (12 уроків).

  • З усіма питаннями звертайтеся до Антонюка Руслана Івановича або Вузія Володимира Михайловича.

Інформація про церкву

Центральна вінницька церква євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія"

Вінниця, 21036, вул. Праведників Світу, 5 (колишня вул. Максимовича, 5)
Телефон: +38 (098) 370-63-55
E-mail: baptist.vn.ua@gmail.com
domevangelii@gmail.com

 

Розклад богослужінь

Наші богослужіння проходять:
неділя - 10:00 та 17:00;
вівторок - 10:00 (молитовне)
середа - 18:00;
субота - 10:00 (жіноче молитовне).
Більше служінь>>>

 

Ми в соцмережах

Приєднуйтеся до нас в соцмережах:
Telegram
Viber
Youtube
Instagram
Facebook
Twitter

Пошук на сайті