Соціальні мережі

Що там по медіа?

Минуло трохи більше місяця з моменту презентації оновленого медіа служіння нашої церкви. Дехто, можливо, і забув, що такий напрям у нас є, а дехто (щиро на це сподіваюся) слідкує за тим, що нового з’являється на сторінках церкви «Дім Євангелії» у соціальних мережах. Сьогоднішній допис – про те, що ми встигли зробити за цей термін.

Для початку розповім, що ми взагалі плануємо писати в блозі про медіа. Окрім звітів про виконану роботу, ми будемо розміщувати різну цікаву інформацію про соціальні мережі, їх вплив на людей, про нові медіа-технології тощо. Нехай все це буде на користь та збудування.

Так як сьогодні ми стартуємо, то проведемо вам невеличку екскурсію по території під назвою «медіа-служіння». Проходьте, будь ласка, вхід вільний. Почнемо з того, що вже, напевно, не потребує знайомства, адже ви цей напрямок дуже добре знаєте – відео-трансляції богослужінь. Те, що для глядачів займає декілька хвилин - знайти потрібний YouTube-канал і увімкнути трансляцію - вартує багатьох зусиль та часу для тих, хто все це організовує. Камери та мікрофони, оператори, інтернет-підключення, якість звуку та зображення - про все це треба потурбуватись, налаштувати, перевірити. Команді, яка до цього причетна – велика подяка, а ми рухаємося далі.

Є таке слово - «контент», або інформація. Як відомо, людина сприймає інформацію очима (відео/текст), вухами (аудіо) та на дотик. Базуючись на цьому і створюють контент/інформацію, яку передають глядачам/слухачам. Бог дарував милість, і у нас формується команда, яка буде створювати для вас «контентормацію» (ось такий у нас новий термін :). В цій команді у кожного своя роль. Хтось створює картинки, хтось пише тексти, інші розміщують цей «контент» в соціальних мережах. Хтось фотографує, знімає відео, монтує, створює презентації. Праця в цьому напрямку надзвичайно різноманітна. Дякуємо команді та йдемо далі.

Медіа-майданчики – перелік платформ, де розміщуємо інформацію про життя церкви. Ми їх озвучували під час презентації. Зараз ми окремо створюємо статті для сайту, розвиваємо рубрику «Недільний екскурс», систематизуємо ведення блогу, де регулярно публікуємо дописи. Так що, хто любить читати – з вас «вподобайка». Окремо працюємо над контентом для Instagram, і дуже раді, що розвиток на цій платформі почав набирати обертів. Сподіваємося, далі буде більше. Для YouTube, який ми вже згадували, маємо бажання створювати більш різноманітний відео-контент. До відео-трансляцій плануємо додати сюжети, інтерв’ю, тематичні передачі – є над чим працювати. На завершення переліку медіа-майданчиків – месенджери. Viber-канал і Telegram-канал – це платформи, на яких здебільшого розповсюджуємо розклади богослужінь, анонси, новини, опитування та іншу подібну інформацію.

Так-с… Пора вже закінчувати, бо тексту вийшло багатенько :) Найголовніше, що потрібно сказати, - це те, для чого ми все це робимо. Ми інформативно служимо вам, брати і сестри, транслюємо зібрання, нагадуємо, про які потреби маємо молитися для того, щоб зростала Церква Христова, а Євангеліє розповсюджувалося також і в соцмережах. Вся слава Богу, а вам - велика подяка, якщо дочитали до кінця. До зв’язку.

Інформація про церкву

Центральна вінницька церква євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія"

Вінниця, 21036, вул. Праведників Світу, 5 (колишня вул. Максимовича, 5)
Телефон: +38 (098) 370-63-55
E-mail: baptist.vn.ua@gmail.com
domevangelii@gmail.com

 

Розклад богослужінь

Наші богослужіння проходять:
неділя - 10:00 та 17:00;
вівторок - 10:00 (молитовне)
середа - 18:00;
субота - 10:00 (жіноче молитовне).
Більше служінь>>>

 

Ми в соцмережах

Приєднуйтеся до нас в соцмережах:
Telegram
Viber
Youtube
Instagram
Facebook
Twitter

Пошук на сайті