Блог про блоги

Блог про блоги

Вітання усім Вам, дорогі брати та сестри! Вітання вам від усієї команди медіа служіння. Промайнув перший місяць стартової, напруженої роботи з організації усіх процесів нашого медійного служіння. Воно, знаєте, як оте зерно пшениці, яке, лише нещодавно посіяне, впало в підготовлений ґрунт, почало проростати, і ледве-ледве пробилося тоненьким стебельцем з-під землі та тягнеться до сонечка, щоб проростати та зростати. Так і ми. Плоди нашої праці ще ледве видно, але робота триває. Але зараз ми не про медіа служіння, і точно не про агрономію. «То ж про що ти, авторе?» - запитаєте ви.

Сьогодні ми раді презентувати окремий вид нашого (і не тільки) спілкування з вами. Зараз нікого не здивуєш словом «блог». Та й ми не збиралися. Про всяк випадок нагадаю, що «блог» з англійської означає «щоденник» або «журнал». Тобто майданчик, де автор може ділитися з читачами або глядачами інформацією. Цікавим є той факт, що і на сторінках Біблії можна знайти умовних «блогерів». Щоправда, автори це робили у формі наказів (царі) та листів (апостоли). Тож, форми змінюються, але зміст той самий – поділитися інформацією для більш широкого кола людей.

На жаль, поки що і здебільшого, вся інформація подається в текстовому форматі. Але є й хороша новина. Авторів буде багато. Тобто, ви зможете читати думки та враження багатьох людей, різних братів та сестер. Блоги будуть, або можуть бути, двох напрямків: персональні та тематичні. З першим видом все зрозуміло: один автор (персона) ділиться тим, чим хотів би поділитися з Вами. З тематичними теж більш-менш ясно, але коротко поясню. На нашому сайті з’явиться тематичний блог під назвою «фронтовий». І в ньому різні брати, які нині боронять нашу країну від загарбника в лавах Збройних Сил України, будуть ділитися своїми переживаннями, думками та побажаннями для кожного з нас. Цікаво? Цікаво. Корисно? На всі 100%. Таким чином, ми станемо трохи ріднішими, трішечки ближчими один до одного. Бо брат зможе передати свій біль, свої емоції, свої думки, а ми зможемо підтримати його в молитві. Бо він там ризикує життям, а вдома на нього чекають рідні. Бережи, Боже, нашу Україну, і її захисників!

Окрім фронтового журналу, будуть й інші. Пасторський, молодіжний, місіонерський тощо. Надіємось, молимось, і прикладемо усіх зусиль, щоб вам було цікаво читати блоги. І дуже бажаємо чути ваші відгуки у вигляді коментарів. Давайте ділитись думками, друзі! Благослови нас усіх Господь!

Інформація про церкву

Центральна вінницька церква євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія"

Вінниця, 21036, вул. Праведників Світу, 5 (колишня вул. Максимовича, 5)
Телефон: +38 (098) 370-63-55
E-mail: baptist.vn.ua@gmail.com
domevangelii@gmail.com

 

Розклад богослужінь

Наші богослужіння проходять:
неділя - 10:00 та 17:00;
вівторок - 10:00 (молитовне)
середа - 18:00;
субота - 10:00 (жіноче молитовне).
Більше служінь>>>

 

Ми в соцмережах

Приєднуйтеся до нас в соцмережах:
Telegram
Viber
Youtube
Instagram
Facebook
Twitter

Пошук на сайті