Огляд медіаслужіння. Частина 1

Огляд медіаслужіння. Частина 1

Як правило, наприкінці року всі колективи (компанії, організації, церкви тощо) підбивають підсумки та розповідають про те, що встигли зробити за поточний рік. Схожим звітом бажаємо поділитися з вами по медіаслужінню нашої церкви. Також спішимо анонсувати, що в другій частині плануємо розповісти про медіакоманду, щоб ви знали, хто трудиться для вашої користі та за кого треба молитися, щоб ця важлива праця продовжувалася.

На початку травня ми презентували план розвитку медіаслужіння і розповіли про те, чого хочемо досягнути. На той час у галузі «медіа» ми мали відеотрансляцію богослужінь на YouTube та інформаційні канали в месенджерах Viber і Telegram. Також працював сайт нашої церкви, де в архівах зберігалися проповіді, світлини з різних заходів та служінь. Для такої великої спільноти, як наша, цього було замало, тому що вплив медіа в сучасному житті є дуже великим. Нині це вже настільки загальновідомий факт, що й пояснювати не треба. Заради експерименту порахуйте в громадському транспорті людей, які не заглядають у свої гаджети. Компанію водієві складуть, можливо, ще декілька бабусь, але це не точно 😉. До речі, раніше ми розміщували матеріал про користь і шкоду соцмереж.

«Якщо хочеш йти швидко – йди один. Якщо хочеш йти далеко – йдіть разом». Так звучить мудре прислів’я. Тому, обираючи другий варіант, ми почали формувати команду. Це непростий процес і нешвидкий. Він триває й досі. Але Бог дав у команду вірних та активних братів і сестер, які служать Йому і вам, дорогі друзі, через медіа. Про команду розповімо в другій частині, ви ж пам’ятаєте 😉.

Передусім ми розпочали створювати текстовий контент (дописи, статті), який розміщуємо на нашому сайті в форматі блогів. За цей час ви могли прочитати про війну очима нашого брата-диякона, про молодіжне життя, тексти про медіа, лікарські поради, пасторські роздуми на різні теми тощо. Також будемо працювати над удосконаленням нашого сайту, щоб він заграв свіжими та яскравими барвами 😉.

Але ж не текстом єдиним. У понеділок ви можете переглядати світлини з недільних служінь. Також велику увагу приділили розвитку сторінки в мережі Інстаграм: над цим проектом працює окремий колектив. Бог приєднав до команди молодих братів, які знімають та монтують святкові сюжети, беруть участь в онлайн-трансляції служіння. Відеосюжети з хрещення та свята Подяки – цікаві та атмосферні, і повірте, друзі, це лише початок. Якщо Бог дасть життя, ми продовжимо робити медіаслужіння кращим та досконалішим.

Можна вважати, що у 2022 році ми заклали якісний та міцний фундамент, де основою є Бог, а потім і ми – люди, Його творіння. Тож моліться за команду, за служіння і переказуйте ваші побажання та ідеї, які ми неодмінно врахуємо. Дякую, що дочитали до цього місця, і до зустрічі в другій частині. З Богом!

Інформація про церкву

Центральна вінницька церква євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія"

Вінниця, 21036, вул. Праведників Світу, 5 (колишня вул. Максимовича, 5)
Телефон: +38 (098) 370-63-55
E-mail: baptist.vn.ua@gmail.com
domevangelii@gmail.com

 

Розклад богослужінь

Наші богослужіння проходять:
неділя - 10:00 та 17:00;
вівторок - 10:00 (молитовне)
середа - 18:00;
субота - 10:00 (жіноче молитовне).
Більше служінь>>>

 

Ми в соцмережах

Приєднуйтеся до нас в соцмережах:
Telegram
Viber
Youtube
Instagram
Facebook
Twitter

Пошук на сайті