Запрошуємо до Viber-спільноти нашої церкви

viberЗапрошуємо всіх охочих приєднатися до нашої Viber-спільноти, де публікуються новини, оголошення та інша інформація від вінницької церкви "Дім Євангелія". В спільноті можна спілкуватись на теми, які стосуються нашої церкви або на інші актуальні теми.

"Спільноти" відрізняється від звичайних Viber-груп наступним:
  • Нові учасники бачать всю історію повідомлень.
  • Більша приватність: ніхто не побачить вашого номеру телефону, статусу в мережі (крім випадків, коли ви записані в телефоні учасника) та хто "лайкав" повідомлення.
  • Необмежена кількість учасників.
  • Ніхто не може додати вас до спільноти без вашої згоди, ви маєте самостійно перейти через певне посилання і приєднатися. Це дозволяє вам без сторонніх людей багато раз приєднуватись та покидати спільноти.

Наша спільнота в Viber

Якщо через кнопку не вийде приєднатися, то скопіюйте наступне посилання та вставте його в свій мобільний браузер:

http://baptist.vn.ua/viber


Зверніть увагу, для успішного приєднання до спільноти потрібно, щоб у вас був оновлений Viber до останньої версії. Також для приєднання необхідно, щоб ви мали ім'я у Viber.

Правила спільноти

Наша спільнота інформаційна. Вона призначена для розміщення інформації про життя вінницької церкви ЄХБ “Дім Євангелія”, а також про загальноміські та обласні заходи церков ЄХБ Вінниччини.

Тут не розміщується внутрішнє життя церкви, тому учасниками спільноти можуть бути люди з інших церков.

В спільноті дозволяється:
• розміщувати інформацію про урочисті заходи дочірніх вінницьких церков (“Благодать”, “Вефіль”, “Фіміам”), а також інших церков області (наша церква співпрацює з усіма церквами Вінниччини);
• висловлювати свою думку та коментувати служіння та заходи нашої церкви. Головна умова - писати з любов'ю, без осудження та образ;
• задавати питання стосовно служінь церкви чи по Біблії;
• розміщувати матеріали з глибоким духовним змістом. Адміністратори спільноти залишають за собою право видаляти матеріали, що не відповідають віровченню нашої церкви та її моральним принципам і не несуть глибокого змісту або через інші причини.
• розміщувати повідомлення на інші актуальні теми (екстрені молитовні прохання, привітання та інше). Ваше рішення молитися підтверджуйте лише лайком на повідомленні-проханні або напишіть про це особисте повідомлення автору.

В спільноті забороняється:
• реклама, комерційні оголошення та прямі посилання на інші групи та спільноти, які не мають відношення до нашої церкви (або, як виключення, про церкви нашої області);
• міжконфесійні дебати (можна говорити в межах декількох повідомлень, якщо відповіді не влаштовують, переходьте на особисті повідомлення);
• обговорення особистостей;
• християнське мистецтво (пісні, вірші, картинки), яке не має відношення до нашої церкви. У нас є друга група, де ви можете розміщувати подібні матеріали: baptist.vn.ua/fb
• стікери, крилаті фрази та повідомлення типу: “Доброго ранку”, “Гарного дня”.

В спільноті є можливість писати всім учасникам упродовж дня (приблизно з 9:00 до 21:00).
Прохання до тих, хто розміщує повідомлення, мати ідентифікацію: ім'я, прізвище та фотографію, або, як мінімум, щоб було справжнє ім'я.

 

 

 

Інформація про церкву

Центральна вінницька церква євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія"

Вінниця, 21036, вул. Праведників Світу, 5 (колишня вул. Максимовича, 5)
Телефон: +38 (098) 370-63-55
E-mail: baptist.vn.ua@gmail.com
domevangelii@gmail.com

 

Розклад богослужінь

Наші богослужіння проходять:
неділя - 10:00 та 17:00;
вівторок - 10:00 (молитовне)
середа - 18:00;
субота - 10:00 (жіноче молитовне).
Більше служінь>>>

 

Ми в соцмережах

Приєднуйтеся до нас в соцмережах:
Telegram
Viber
Youtube
Instagram
Facebook
Twitter

Пошук на сайті