{phocagallery view=category|categoryid=405|imageid=3252|float=right}В середу, 15 жовтня 2014 року, нашу церкву відвідали гості з місії “Служіння незрячим”. У служінні взяв участь музичний гурт “Голос любові” з м.Калуша (Прикарпаття), а також були запрошені до храму люди з вадами зору. За словами учасників колективу, основною місією гурту є поїздки по УТОСах (Українських товариствах сліпих), щоб розповідати людям, який люблячий наш Бог.

У нашій церкві гості співали псалми, ділилися Словом Божим та свідченнями. А також неодноразово закликали присутніх дякувати Богу за те, що вони зрячі. Згідно неофіційної статистики в Україні нараховується понад 60 тисяч осіб з вадами зору. Музичний гурт закликав віруючих згадувати в молитвах про сліпих, адже вони, як ніхто інші, невпевнені та потребують любові.

На завершення богослужіння відповідальний за служіння незрячим в нашій церкві Олександр Нікітін закликав всіх присутніх у храмі, незалежно від стану здоров'я, приєднатися до слів пророка Авакума:

Коли б смоківниця не зацвіла, і не було б урожаю в виноградниках, і оливкове дерево не дало б плоду, а поле їжі не вродило б, позникали вівці з кошари і не стало б в хлівах худоби, я все ж таки в Господі буду радіти і веселитись у Бозі, моїм Спасителі.Авакума 3:17,18

Прохання молитовно підтримувати служіння зі сліпими у нашій церкві, яких нараховується дев'ять чоловік. Ці люди потребують, як духовної, так і фізичної підтримки. Якщо хтось бажає допомогти у цьому служінні, звертайтесь до Олександра Нікітіна (координати можна взяти в чергового).

Дивіться також:

Інформація про церкву

Центральна вінницька церква євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія"

Вінниця, 21036, вул. Праведників Світу, 5 (колишня вул. Максимовича, 5)
Телефон: +38 (098) 370-63-55
E-mail: baptist.vn.ua@gmail.com
domevangelii@gmail.com

 

Розклад богослужінь

Наші богослужіння проходять:
неділя - 10:00 та 17:00;
вівторок - 10:00 (молитовне)
середа - 18:00;
субота - 10:00 (жіноче молитовне).
Більше служінь>>>

 

Ми в соцмережах

Приєднуйтеся до нас в соцмережах:
Telegram
Viber
Youtube
Instagram
Facebook
Twitter

Пошук на сайті