Наша церква втретє взяла участь в "Молитовному Вічі"

В неділю, 6 квітня 2014 року, вінницькі церкви ЄХБ втретє взяли участь в загальноміській молитві за мир в Україні, яка щотижня проходить у центрі Вінниці.

На жаль, упродовж останніх 70 років слово “мир” не було таким актуальним, як сьогодні, вважає пастор Олександр Козубовський, який поділився Словом Божим від нашого братства. А сьогодні відбувається не просто конфлікт між двома країнами, а запекла війна між добром і злом.
- Обов'язково переможе добро і правда, тому що Бог за нас, - каже Олександр Козубовський. - Ми віримо, що Господь почує нас і ці слова написані в 7-му розділі Євангелії від Матвія “Просіть і буде вам дано, шукайте і знайдете, стукайте і відчинять вам; бо кожен, хто просить одержує, хто шукає знаходить, а хто стукає відчинять йому.”
Але Господь, як Творець, ставить певні умови. По-перше, Він чекає живої дієвої євангельської віри; по-друге, щиросердечного каяття перед ним; а також - святого, праведного, побожного життя.
- Наш український народ потребує повернення до Свого Творця і Спасителя, - наголошує пастор. - Як багато блудних синів і дочок повинні повернутися до Отця Небесного. Наприклад, без їжі людина може прожити 40 днів, без води — 7 днів, без сну — 3 доби, без повітря — до 5 хвилин, але без Бога людина не проживе жодної миті.

Протягом наступних двох тижнів загальноміської молитви не буде у зв'язку зі святом Входу Господнього у Єрусалим та святом Пасхи. Наступне Молитовне Віче організатори планують провести 27 квітня.

Дивіться також:

молитовне віче Учасники третього Молитовного Віча

Інформація про церкву

Центральна вінницька церква євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія"

Вінниця, 21036, вул. Праведників Світу, 5 (колишня вул. Максимовича, 5)
Телефон: +38 (098) 370-63-55
E-mail: baptist.vn.ua@gmail.com
domevangelii@gmail.com

 

Розклад богослужінь

Наші богослужіння проходять:
неділя - 10:00 та 17:00;
вівторок - 10:00 (молитовне)
середа - 18:00;
субота - 10:00 (жіноче молитовне).
Більше служінь>>>

 

Ми в соцмережах

Приєднуйтеся до нас в соцмережах:
Telegram
Viber
Youtube
Instagram
Facebook
Twitter

Пошук на сайті