прибирання сміттяУ суботу, 29 березня 2014 року, молодь церкви провела щорічне прибирання території навколо Дому Молитви. Близько 20 чоловік показали на прикладі, що віра без діл мертва. Зокрема, брати та сестри обрізали верби, очистили озеро та, найголовніше, прибрали ліс. Активісти зауважили, що сміття було не тільки на землі, а навіть на деревах. Загальними зусиллями вдалося зібрати більше 20 мішків сміття.

Вже багато років в нашій церкві існує гарна традиція прибирати лісопаркову зону та озеро біля храму. Зазвичай, подібні заходи проходять за декілька тижнів до Пасхи та іноді, додатково, ще й восени. Якщо наступного разу прозвучить запрошення прибирати, не відмовляйте, робота буде для всіх!

Ми повинні берегти природу, створену Богом, адже таке повеління нам залишив сам Творець. Ще на початку історії людства було сказано, щоб люди доглядали природу: "І взяв Господь Бог людину, і в еденському раї вмістив був її, щоб порала його та його доглядала" (Бут.2:15). Також сказано: "Господня земля, і все, що на ній" (Пс.23:1), тому наше ставлення до неживої природи має бути таким же, як і до живої.

Звертаємось до всіх християн із проханням ніколи не смітити на вулицях і на природі. Коли нам щось заважає в руках і немає поряд урни, задаймо собі питання: як би зробив Христос на моєму місці, чи викинув би Він непотрібне на землю? Давайте відображати образ Христа як у вірі, так і ділах.

Більше того, закликаємо всіх, хто буде відпочивати на природі, взяти участь в прибиранні території від чужого залишеного сміття, взявши з собою декілька мішків для сміття. Давайте зробимо чистішу Божу природу!

Інформація про церкву

Центральна вінницька церква євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія"

Вінниця, 21036, вул. Праведників Світу, 5 (колишня вул. Максимовича, 5)
Телефон: +38 (098) 370-63-55
E-mail: baptist.vn.ua@gmail.com
domevangelii@gmail.com

 

Розклад богослужінь

Наші богослужіння проходять:
неділя - 10:00 та 17:00;
вівторок - 10:00 (молитовне)
середа - 18:00;
субота - 10:00 (жіноче молитовне).
Більше служінь>>>

 

Ми в соцмережах

Приєднуйтеся до нас в соцмережах:
Telegram
Viber
Youtube
Instagram
Facebook
Twitter

Пошук на сайті