Свято ЖнивУ неділю, 30 вересня, наша церква дякувала Богові за Його милість по відношенню до полів, садів і городів країни. У цьому році був зібраний гарний урожай, якого має вистачити для всіх українців. Але не завжди так було в Україні і невідомо чи буде далі.

Згідно зі статистикою ООН, тепер у світі налічується близько мільярда людей які голодують, з них більше 600 мільйонів живуть в Азії, майже 300 мільйонів - в Африці, більше 40 мільйонів - у Латинській Америці та країнах Карибського басейну, а також 15 мільйонів - в розвинених країнах. Але найгірше, що кількість таких людей збільшується.

За доброю традицією в дні свята Жнив ми робимо окремий збір плодів зі своїх садів, городів і грошовий збір, які потім розподіляються для малозабезпечених членів нашої церкви.

Крім того, свято Жнив має і духовне значення. Це нагадування про те, що буде кінець віку і прийде одного разу Господар Жнив і кожен з нас пожне своє: одні - вічну радість, інші, хто в земному житті відкидає спасіння у Христі, зустрінуться зі страшною реальністю. "Не обманюйтеся, Бог осміяний бути не може. Бо що тільки людина посіє, те саме й пожне! Бо хто сіє для власного тіла свого, той від тіла тління пожне. А хто сіє для духа, той від духа пожне життя вічне."(Гал. 6:7-8).

На вечірньому богослужінні гості з США (Коливайко Анатолій та Олександр) взяли участь у проповідях і музичному служінні.

Дивіться також:

Інформація про церкву

Центральна вінницька церква євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія"

Вінниця, 21036, вул. Праведників Світу, 5 (колишня вул. Максимовича, 5)
Телефон: +38 (098) 370-63-55
E-mail: baptist.vn.ua@gmail.com
domevangelii@gmail.com

 

Розклад богослужінь

Наші богослужіння проходять:
неділя - 10:00 та 17:00;
вівторок - 10:00 (молитовне)
середа - 18:00;
субота - 10:00 (жіноче молитовне).
Більше служінь>>>

 

Ми в соцмережах

Приєднуйтеся до нас в соцмережах:
Telegram
Viber
Youtube
Instagram
Facebook
Twitter

Пошук на сайті