Молодіжна зустрічЧи думали ви колись над тим, що щастя можна вмістити лише в одному слові? Насправді, це нескладно, якщо довірити своє життя Ісусу Христу. Тоді відповідь на питання знайдеться сама собою та одного слова "Господь" буде достатньо для того, щоб почувати себе щасливим. Як саме знайти щастя в Ісусі Христі вінницька молодь дізнавалася в суботу на загальному спілкуванні в церкві "Благодать".

Родзинкою лютневої зустрічі стали театралізовані постановки, в яких брати та сестри показали неможливість щасливого життя без Бога. Першими на сцену вийшли герої сценки, основою якої стала притча про блудного сина. Задоволення в світі, нехтування Божими заповідями показали одному з синів (Іллі), наскільки небезпечним може стати життя без Ісуса Христа. Гроші, слава, різноманітні задоволення ніколи не замінять того щастя, яке ми маємо в Господі. Друга постановка представила на розсуд глядачів один із музеїв, який чомусь не побачиш у світі. Цей музей особливий, тому що в ньому можна дізнатися все про Ісуса Христа. Експонати, які були представлені, розповіли глядачам про життя, смерть Божого Сина та спасіння, яке Він нам дарує.

Музичне прославлення на молодіжній зустрічі виконав гурт "Via Gloria". Цікавим та підбадьорюючим Божим Словом поділився Анатолій Піжевський. Брат на прикладі трьох вірних християн показав радість життя з Богом. Дійсно, щастя можливе лише тоді, коли чуєш голос Божий, який закликає віддати своє життя в руки Творця.

Відео:

(Відео окремих театральних постановок дивіться тут)

Інформація про церкву

Центральна вінницька церква євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія"

Вінниця, 21036, вул. Праведників Світу, 5 (колишня вул. Максимовича, 5)
Телефон: +38 (098) 370-63-55
E-mail: baptist.vn.ua@gmail.com
domevangelii@gmail.com

 

Розклад богослужінь

Наші богослужіння проходять:
неділя - 10:00 та 17:00;
вівторок - 10:00 (молитовне)
середа - 18:00;
субота - 10:00 (жіноче молитовне).
Більше служінь>>>

 

Ми в соцмережах

Приєднуйтеся до нас в соцмережах:
Telegram
Viber
Youtube
Instagram
Facebook
Twitter

Пошук на сайті