Недільний екскурс 25.09.2022

«Не хочеться їхати з церкви після зібрання. Так добре тут, настільки все душевно, по домашньому…» (мабуть, здогадалися звідкіля ця цитата ?). Мабуть, зі схожими думками багато хто з нас залишав територію дому молитви в неділю, після свята жнив. Адже день подяки пройшов дуже гарно, і щодо організації, і щодо атмосфери! Велика подяка Богові та братам і сестрам, які доклали великих зусиль для організації свята.

Ну що, наші любі друзі, настав час нашої постійної мандрівки в минуле. Сьогодні буде багато позитивної інформації, і трішки сумної. Але це не точно ?. Тож коротенько про все і по черзі.

Більше фотографій тут: https://photos.app.goo.gl/YyRH8D1Dre3daiLj7

25 вересня наша церква провела день подяки Господу за подарований урожай. Бог рясно благословив нас, і сказати Творцеві «дякую» завітало багато братів і сестер. Вже одразу, при в’їзді на територію храму, брати організовано допомагали паркувати автівки, щоб всім вистачило місця, та була можливість кожному, за необхідності, без проблем виїхати.

Біля навчального корпусу брати та сестри організували зону для фуд-корту (місце для споживання їжі. Фуд (food) з англ. – їжа, корт (court) – двір), де після зібрання всі могли пригощатися смачною їжею. Також дуже гарно була оформлена фото-зона, де кожен міг зробити світлину на пам’ять про цей день та свято. І дуже гарно були зроблені святкові декорації біля катедри (зараз ніби так правильно пишеться), за що велика подяка сестрі Нелі та її помічникам.

О десятій ранку розпочалось святкове служіння. Атмосфера радості, подяки та благодаті наповнювала все і всіх. Першим привітальне слово до церкви говорив диякон церкви – Калина Олексій Петрович. «Три уроки від свята Жнив» - саме так називалась його проповідь. Коментувати ще щось – то зайве. Краще натискайте на посилання та послухайте проповідь брата знову: youtu.be/wkaZBF7c0OM?t=624

Також, словом в цей день ділився пастор церкви – Вузій Володимир Михайлович. Брат говорив про те, чому життя людини не залежить від достатку її маєтку. І це дійсно істина. Що ще говорив пастор – дізнайтесь за посиланням: youtu.be/wkaZBF7c0OM?t=3286

А після служіння, на вулиці, при гарній погоді, в чудовій атмосфері, всі брати та сестри могли пригощатися і спілкуватися. Наш Бог благий! Також в цей день, молодь нашої церкви не залишила без уваги ті родини, які живуть з невеликим достатком, а також тих, хто вимушено змінив свою домівку через воєнні дії в нашій країні. Підкріпити добрим словом та подарувати приємні та смачні подарунки – така була місія молодих братів і сестер. І це гарний принцип для кожного з нас: отримавши благословіння від Господа, ділитися з тими, хто їх потребує.

Наостанок сумних ноток вам. Або не дуже. Це вже кому як. Наша рубрика «недільний екскурс» в такому форматі як зараз, на жаль, закінчується. Ми її трохи змінимо, переформатуємо і зробимо більш практичною. Тож сьогодні маємо фінальний випуск. Всім дякуємо за увагу, за відгуки, та до зустрічі в нових форматах. Благослови вас всіх Господь.

Дивіться також:

Інформація про церкву

Центральна вінницька церква євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія"

Вінниця, 21036, вул. Праведників Світу, 5 (колишня вул. Максимовича, 5)
Телефон: +38 (098) 370-63-55
E-mail: baptist.vn.ua@gmail.com
domevangelii@gmail.com

 

Розклад богослужінь

Наші богослужіння проходять:
неділя - 10:00 та 17:00;
вівторок - 10:00 (молитовне)
середа - 18:00;
субота - 10:00 (жіноче молитовне).
Більше служінь>>>

 

Ми в соцмережах

Приєднуйтеся до нас в соцмережах:
Telegram
Viber
Youtube
Instagram
Facebook
Twitter

Пошук на сайті