Недільний екскурс 18.09.2022

Тиждень промайнув непомітно, і знову маємо зустріч. Всім передаємо вітання, і готуємось до огляду недільних подій. І насправді маємо що згадати ?. Тож запрошуємо найближчі хвилини провести разом в спільній компанії.

Більше фотографій тут: https://photos.app.goo.gl/X6Szb4yMAiAUTAYXA

Можливо, це зібрання було найбільш очікуваним. І ви здогадуєтесь чому. Але цікавим воно було і незвичайним не лише з однієї причини. Недільного ранку мали змогу послужити брати і сестри з вадами слуху. Мовою жестів наші друзі співали хвалу Творцеві, а Словом Божим ділився брат Коваль Андрій Андрійович, який відповідає за служіння людям з вадами слуху. Нагадав проповідник історію ізраїльського народу, який просив м’яса у Мойсея. Тема проповіді звучала як "Примхи в житті християнина". І погодьтесь, що отих примх у нас дуже вистачає. Загалом дуже цікаво послухати проповідь брата. І це ви можете зробити за посиланням: youtu.be/q2EpjtA8T-4?t=2053

Після годинної програми першої частини служіння всі члени церкви були в очікуванні членського зібрання. Загалом такі події завжди мають певний ажіотаж. Тож і нині не було виключень. Кадрові питання завжди цікаві для людей. В будь-якій сфері. Отже, члени церкви "Дім Євангелія" мали підтримати або не підтримати кандидатуру брата, яку згідно зі Статутом церкви, подає на розгляд у голосування братерська рада. З підтримкою понад 75%, коаліція пасторів і дияконів церкви запропонували членам церкви кандидатуру брата Омельченко Івана Володимировича. І кожен присутній на членському зібранні міг обрати один з двох варіантів у бюлетені. Підтримую чи не підтримую – ось в чому питання ?. Брат Іван отримав підтримку в 90% від братів і сестер і поповнив пасторську команду. Але й залишає дияконську.

Будемо молитись за Івана Володимировича, щоб Бог благословив його служіння Творцеві та людям. Для довідки нагадаємо, що брат виріс в нашій церкві, довготривалий час був лідером молодіжної групи, ніс дияконське служіння, а тепер буде виконувати пасторське на випробувальному терміні. З приходом війни в нашу країну, брат Іван був координатором волонтерсько-соціального служіння нашої церкви. Сподіваємось, що більш детально зможемо знайомити вас зі служителями та лідерами служінь в новому форматі. Що то буде і коли – повідомимо як будемо готові.

Ще коротко анонсуємо що нас очікує наступної неділі, і залишимо посилання на вечірні проповіді. Одну з яких виголошував Іван Володимирович вже на новій "посаді".

Якщо Бог продовжить життя до наступної неділі, то наша церква, в унісон з іншими церквами нашого міста, буде мати день подяки за подарований урожай. Або будемо мати свято жнив. Святкова програма, багато подяки Господу за подаровані дари, гарні декорації, смачна їжа та спілкування після зібрання. Вражає? Тож маєте бути обов’язково! Віддамо Господу подяку і хвалу разом! До зустрічі!

P.S. вечірні проповіді:

Дивіться також:

Інформація про церкву

Центральна вінницька церква євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія"

Вінниця, 21036, вул. Праведників Світу, 5 (колишня вул. Максимовича, 5)
Телефон: +38 (098) 370-63-55
E-mail: baptist.vn.ua@gmail.com
domevangelii@gmail.com

 

Розклад богослужінь

Наші богослужіння проходять:
неділя - 10:00 та 17:00;
вівторок - 10:00 (молитовне)
середа - 18:00;
субота - 10:00 (жіноче молитовне).
Більше служінь>>>

 

Ми в соцмережах

Приєднуйтеся до нас в соцмережах:
Telegram
Viber
Youtube
Instagram
Facebook
Twitter

Пошук на сайті