Недільний екскурс 04.09.2022

Всім осінні, теплі вітання друзі! Бог продовжив наше життя, і ми перегорнули сторінку під назвою «літо», і пишемо «осінній»? розділ нашого життя в буремному 2022 році. Тож нехай він (розділ) буде згідно волі Божої. А ми пориньмо у згадку про недільне служіння.

Перша неділя місяця завжди є особливою. Адже церква бере участь у виконанні Божої заповіді – нагадувати страждання і смерть Христа. Жодні обставини не змогли цій події завадити, і кожен член церкви готувався виконати заповідь достойно. А ще настала пора учням повертатись за парти, і продовжувати навчання?‍?. Тож служіння розпочалося з молитви благословення над дітьми. Благослови Господь кожного учня в новому навчальному році.

А поки дітвора вирушала до недільної школи, до загальної молитви вийшов закликати пастор церкви – Браславський Віктор Васильович. Брат нагадав деякі останні слова і фрази, які вимовив Ісус Христос, висячи на хресті, на горі Голгофа. А які останні слова Христа вам найбільше закарбувались в серці? Напишіть будь ласка в коментарях. А поки паралельно можете клікнути на посилання https://youtu.be/R8_W1huE12E?t=777 та ще раз нагадати проповідь пастора.

Після молитви та прославлення настав час брати участь в хліболаманні. Щоразу, коли згадуємо муки і смерть Спасителя, прославляємо Його, та нагадуємо, яку ціну Він заплатив за кожного з нас.

На фініші ранкового зібрання мали декілька представлень та молитов. Спочатку, до нашої церкви приєдналася родина Трубнікових Миколи та Олени, а також сестра Кузнєцова Надія Василівна, які вимушено переїхали до Вінниці. Також, на дияконське служіння, на випробувальний термін, були обрані брати Бровко Сергій та Лебідь Роман. Тож будемо молитись за братів, які будуть звершувати служіння, та за друзів, які приєднались до нашої церковної родини.

Також, для нашого загального збудування, залишаємо посилання на вечірні проповіді:

Початок осені ми офіційно зустріли. Рухаємось далі, і до нових зустрічей. А благодать Господа нашого нехай перебуває зі всіма нами.

Дивіться також:

 

Інформація про церкву

Центральна вінницька церква євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія"

Вінниця, 21036, вул. Праведників Світу, 5 (колишня вул. Максимовича, 5)
Телефон: +38 (098) 370-63-55
E-mail: baptist.vn.ua@gmail.com
domevangelii@gmail.com

 

Розклад богослужінь

Наші богослужіння проходять:
неділя - 10:00 та 17:00;
вівторок - 10:00 (молитовне)
середа - 18:00;
субота - 10:00 (жіноче молитовне).
Більше служінь>>>

 

Ми в соцмережах

Приєднуйтеся до нас в соцмережах:
Telegram
Viber
Youtube
Instagram
Facebook
Twitter

Пошук на сайті