Недільний екскурс 07.08.2022

Усім великі вітання від команди медіа служіння! З певних приємних причин у нас виникла творча пауза, але тепер настав час повертатись до праці. Отже, до справи.

Перша неділя місяця має своє особливе місце і особливу місію. Адже діти Божі мають змогу виконувати повеління Христа – брати участь в спомині страждань і смерті нашого Господа Ісуса Христа. Але спершу, з вітаннями та словом настанови до церкви звернувся брат Почапський Сергій Володимирович. Тема його проповіді – «Дорогоцінна кров Ісуса Христа». І в цих словах вся суть Євангелія та Нового Заповіту, який був як раз і підписаний зі сторони Бога кров’ю. Маємо бути щасливими і вдячними, що викуплення за наші гріхи вчинив Ісус Христос, заплативши величезну ціну, щоб її не платили ми. Радимо знову переслухати все, що говорив проповідник. Це можете зробити, перейшовши за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=LUq6UhngkXQ&t=660s

Після цікавої та приємної музичної програми хору, уся церква брала участь в спомині страждань і смерті Христа. Це особливий момент для кожного християнина. Адже цим дійством ми прославляємо Бога, поклоняємось Йому, і виконуємо повеління Спасителя.

Після зібрання, кожен член церкви міг отримати продуктовий набір від відомої американської місії «Samaritan`s Purse» (Сумка самарянина). Слава Господу, що нашу країну підтримують і не забувають. Дасть Бог, з часом, зробимо репортажі про служіння цієї місії, а поки не забудьте в молитвах подякувати за працю місії, та цим прославити Бога.

Також, для нагадування і роздумів, залишаємо посилання на проповіді з вечірнього служіння. Слухаймо і навчаймося разом:

 

Інформація про церкву

Центральна вінницька церква євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія"

Вінниця, 21036, вул. Праведників Світу, 5 (колишня вул. Максимовича, 5)
Телефон: +38 (098) 370-63-55
E-mail: baptist.vn.ua@gmail.com
domevangelii@gmail.com

 

Розклад богослужінь

Наші богослужіння проходять:
неділя - 10:00 та 17:00;
вівторок - 10:00 (молитовне)
середа - 18:00;
субота - 10:00 (жіноче молитовне).
Більше служінь>>>

 

Ми в соцмережах

Приєднуйтеся до нас в соцмережах:
Telegram
Viber
Youtube
Instagram
Facebook
Twitter

Пошук на сайті