Допомога Київщині після руйнувань від російських загарбників

Допомога Київщині після руйнувань від російських загарбників

«Бо голодував Я, і ви дали мені їсти; … не мав одягу, і ви Мене зодягли; слабував, і ви Мене відвідали» Матвія 25:35-36

1 серпня (наступний понеділок) планується чергова поїздка до селища Мощун Київської області. В це селище росіяни випустили чотири тисячі снарядів по мирних подвір'ях. Як вже повідомлялося, багато тамтешніх мешканців через війну втратили оселі та майно, і потребують навіть елементарних речей. А саме, такі як робочий та садовий інструмент, побутові прилади, кухонний посуд, ковдри, пледи, рушники, одяг. Всі речі у гарному стані залишайте, будь ласка, у чергового нашої церкви (до 31 липня включно).

? Велика подяка всім братам і сестрам, які долучилися до благодійної справи минулого разу. Допомога була також надана керівництвом церкви «Дім Євангелія» та Вінницьким обласним об’єднанням церков. Завдяки таким спільним зусиллям вдалося здійснити дві поїздки. Спершу просто завезли гуманітарний вантаж, а другого разу в Мощуні працювала команда вінницьких лікарів-християн. Серед небагатьох вцілілих помешкань в селищі залишилася будівля церкви «Благовіст» євангельських християн-баптистів. Місцеві віруючі бачать у цьому яскраве свідчення Божої милості та заклик до проповіді Благої звістки не лише словом, але й добрими справами. Тому саме в приміщенні будинку молитви, крім проведення богослужінь, роздають гуманітарну допомогу, а також провели благодійний прийом наші лікарі.

Взагалі, в Київській області є багато населених пунктів, що постраждали від війни. Але якщо в такі великі міста як Буча, Ірпінь або Гостомель, постійно приїжджають волонтери, представники міжнародних гуманітарних організацій, державних органів То в невеликі села як от Мощун, допомоги, на жаль, надходить поки що недостатньо.

В цьому відео від журналістів 5 каналу ви можете побачити жахливі наслідки війни для місцевих мешканців:

https://www.youtube.com/watch?v=RijgeYeIYOM

А ось фото від наших братів та сестер, які відвідали Мощун минулої суботи:

Ця зруйнована та покинута будівля кілька місяців тому була звичайним будинком, де жили люди
Ця зруйнована та покинута будівля кілька місяців тому була звичайним будинком, де жили люди
Благодійний прийом до лікарів-християн
На благодійний прийом до лікарів-християн прийшло дуже багато людей. Брати і сестри трудилися зранку до вечора майже без перерви.
Вимірювання тиску
На фото: - «Доктор, поміряйте мені тиск, будь-ласка, бо мій прилад для вимірювання згорів» - «Та як це він у вас згорів?» - «Ну хата згоріла, і в ній всі речі, і прилад».
Пастор мощунської церкви «Благовіст» Микола Андрійович дякує братам і сестрам з Вінниці за допомогу
На фото: Пастор мощунської церкви «Благовіст» Микола Андрійович (третій праворуч) дякує братам і сестрам з Вінниці за допомогу.

Мешканці Мощуна, знаходячись у важких обставинах, відкрити до Божого Слова, приходять до місцевої церкви не тільки за речами чи продуктами, але й для спілкування та духовного підбадьорення. Отже, згадаємо слова Ісуса Христа в Євангелії Матвія 25:35-36 та не втомлюємося робити добрі справи для слави нашого Господа!

Інформація про церкву

Центральна вінницька церква євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія"

Вінниця, 21036, вул. Праведників Світу, 5 (колишня вул. Максимовича, 5)
Телефон: +38 (098) 370-63-55
E-mail: baptist.vn.ua@gmail.com
domevangelii@gmail.com

 

Розклад богослужінь

Наші богослужіння проходять:
неділя - 10:00 та 17:00;
вівторок - 10:00 (молитовне)
середа - 18:00;
субота - 10:00 (жіноче молитовне).
Більше служінь>>>

 

Ми в соцмережах

Приєднуйтеся до нас в соцмережах:
Telegram
Viber
Youtube
Instagram
Facebook
Twitter

Пошук на сайті